Musorujsag
Élő Eredmények
 

Sérgio Conceicao: Ez nem volt igazságos

m4sport.hu
A Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a Liverpool 6–1-es összesítéssel búcsúztatta a sorozattól a Portót, amelynek vezetőedzője, Sérgio Conceicao igazságtalannak érzi az eredményt, de az angolokat irányító Jürgen Klopp sem gondolja, hogy reális a nagyarányú különbség.

„Nem gondolom, hogy a két mérkőzés alapján reális lenne a 6–1-es különbség. Az első találkozón a 2–0 még oké volt, hiszen mi domináltuk a mérkőzést, jól játszottunk, amivel megnehezítettük a Porto dolgát. A visszavágó azonban már egészen más volt, itt ők tették nehézzé a mi életünket” – mondta a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Jürgen Klopp, aki külön kiemelte a Porto-szurkolók elhivatottságát: „Nagyon szép része a sportágnak, amikor a fanatikusok ennyire a csapat mögé állnak, amit még akkor is remek atmoszférának tartok, ha mi voltunk a vendégcsapat és a szurkolók nem szerettek minket. Ezt a Porto ki is használta és igencsak erősnek bizonyult.”

„Ez nem volt igazságos. Őszintén ezt gondolom”– kezdte értékelését Sérgio Conceicao. „Ha összességében nézzük a két találkozót, akkor láthatjuk, hogy ez az összetett eredmény egyáltalán nem igazságos. A Liverpool sebészi pontossággal használta ki a helyzeteit, amit mi nem tudtunk megtenni. Hiszem, hogy az első mérkőzésen legalább egy gólt megérdemeltünk volna és annak, hogy elmaradt, oka pár bírói tévedés, valamint az, hogy kihagytuk a tiszta helyzeteket. A visszavágón többé-kevésbé ugyanez történt. Jól játszottunk.”

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Kéz vagy nem kéz? A vitatott gól, ami eldöntötte a BL-negyeddöntőt
Hosszú videobírózás után adták meg a Tottenham harmadik, mint kiderült, továbbjutást érő találatát, amelynél azt nézték vissza több kameraállásból, hogy Fernando Llorente gólt megelőző labdaérintése szabályos volt-e vagy sem a Manchester City elleni BL-negyeddöntő visszavágóján.
Bajnokok Ligája
Elképesztő, hétgólos mérkőzésen csikarta ki a BL-elődöntőt a Spurs
A hazai pályán játszó Manchester City egy kiváló mérkőzésen ugyan 4–3-ra legyőzte a Tottenhamet a Bajnokok Ligája-negyeddöntő szerda esti visszavágóján, de 4–4-es összesítéssel, idegenben szerzett több góljával a Spurs jutott az elődöntőbe, ahol az Ajax lesz az ellenfele. A nap másik mérkőzésén a Liverpool 4–1-re verte a Portót, így 6–1-es összesítéssel jutott tovább és a Barcelonával találkozik a legjobb négy között.
Bajnokok Ligája