6–1-es összesítéssel búcsúztatta a sorozattól a Portót, amelynek vezetőedzője, Sérgio Conceicao igazságtalannak érzi az eredményt, de az angolokat irányító Jürgen Klopp sem gondolja, hogy reális a nagyarányú különbség."/>

Bajnokok Ligája

Sérgio Conceicao: Ez nem volt igazságos

A Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a Liverpool 6–1-es összesítéssel búcsúztatta a sorozattól a Portót, amelynek vezetőedzője, Sérgio Conceicao igazságtalannak érzi az eredményt, de az angolokat irányító Jürgen Klopp sem gondolja, hogy reális a nagyarányú különbség.

„Nem gondolom, hogy a két mérkőzés alapján reális lenne a 6–1-es különbség. Az első találkozón a 2–0 még oké volt, hiszen mi domináltuk a mérkőzést, jól játszottunk, amivel megnehezítettük a Porto dolgát. A visszavágó azonban már egészen más volt, itt ők tették nehézzé a mi életünket” – mondta a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Jürgen Klopp, aki külön kiemelte a Porto-szurkolók elhivatottságát: „Nagyon szép része a sportágnak, amikor a fanatikusok ennyire a csapat mögé állnak, amit még akkor is remek atmoszférának tartok, ha mi voltunk a vendégcsapat és a szurkolók nem szerettek minket. Ezt a Porto ki is használta és igencsak erősnek bizonyult.”

„Ez nem volt igazságos. Őszintén ezt gondolom”– kezdte értékelését Sérgio Conceicao. „Ha összességében nézzük a két találkozót, akkor láthatjuk, hogy ez az összetett eredmény egyáltalán nem igazságos. A Liverpool sebészi pontossággal használta ki a helyzeteit, amit mi nem tudtunk megtenni. Hiszem, hogy az első mérkőzésen legalább egy gólt megérdemeltünk volna és annak, hogy elmaradt, oka pár bírói tévedés, valamint az, hogy kihagytuk a tiszta helyzeteket. A visszavágón többé-kevésbé ugyanez történt. Jól játszottunk.”

További hírek