Bajnokok Ligája

Coutinho felelt Rivaldo kritikájára: „Soha senkivel nem voltam tiszteletlen”

| Szerző: Pollák Márton
A Barcelona labdarúgója, Philippe Coutinho a közösségi médiában vágott vissza a katalánok legendájának, Rivaldónak, aki a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntős gólöröme miatt kritizálta honfitársát.

A Barcelona–Liverpool Bajnokok Ligája-elődöntőt május 1-jén, 21 órától az M4 Sport és az m4sport.hu közvetíti élőben.

Coutinho a múlt télen igazolt a Liverpooltól a Barcelonába, ahol nem kezdett rosszul, a mostani szezonban viszont kevésszer csillantotta meg tudását.

A keddi, MU elleni BL-meccs pont kivétel volt, hiszen a szokásostól eltérően kezdőként lépett pályára, remekül játszott és pompás gólt lőtt. Ezt úgy ünnepelte, hogy kezét a füléhez tette, ezzel üzenve a kritikusoknak.

Igen ám, csakhogy míg a bombatalálattal talán elhallgattatta pár bírálóját, az ünnepléssel pont a katalánok egyik ikonjának, Rivaldónak a rosszallását váltotta ki.

„Ez a gesztus annak ellenére nem volt szép tőle, hogy nagy gólt szerzett. A szurkolókkal szemben sosem szerencsés egy ilyen gólöröm. A drukkerek azért kritizálják őt, vagy bármely más játékost, mert tudják, több van benne. Nem tudom, milyen hatás érhette Coutinhót a hét folyamán, ami ezt váltotta ki belőle, de neki csak a játékkal kéne foglalkoznia, a következő meccsre koncentrálni és gólokat szerezni. Ha így tesz, minden megváltozik és fontos játékosa lesz a csapatnak”mondta Rivaldo a Marcának.

Coutinhóhoz eljutottak a világbajnok szavai, és az Instagramon felelt a kritikára.

„Nem szabad a demotiváló emberekre hallgatni, mert az ő véleményük csak eltereli a figyelmünket a valóban fontos dolgokról. Soha életemben, sem a pályán, sem azon kívül nem viselkedtem tiszteletlenül senkivel” – olvasható a katalánok középpályásának nyilatkozata a Barca Blaugranes oldalán.

A Barcelona hat fordulóval a szezon vége előtt nagy fölénnyel vezeti a spanyol bajnokságot az Atlético Madrid előtt, a Bajnokok Ligája-eldődöntőben pedig a Liverpoollal csapnak össze a gránátvörös-kékek, akik akár triplázhatnak is a szezonban.

 

További hírek