Musorujsag
Élő Eredmények
 

Valverde ráhagyta, a Barcelona nem hagyta annyiban Klopp szavait

Kicker
Egy videóval reagált a Barcelona Jürgen Klopp kijelentésére, amely szerint a Camp Nou is csak egy stadion, nem pedig szentély.

A Liverpool szerdán este 21 órától a Barcelona vendégeként kezdi meg az elődöntős párharcot a Bajnokok Ligájában, a mérkőzést az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetíti.

Az angolok német szakembere edzőként először fog szerepelni a Camp Nou stadionban. Klopp a mérkőzés apropóján a DAZN internetes sport-streaming szolgáltatónak adott interjúban elmondta, hogy egy karácsonyi kirándulás alkalmával járt a Liverpoollal a barcelonai arénában, de különösebben nem hatották meg a látottak. „Elég nagy volt, de ez is csak egy stadion, nem pedig valamiféle szentély vagy ilyesmi” – vélekedett a patinás, csaknem százezer néző befogadására alkalmas arénáról, amelyben a katalánok 31 mérkőzés óta nem kaptak ki a BL-ben, ami rekordnak számít.

Ernesto Valverde, a Barcelona trénere nem szállt vitába kollégájával, sőt, tulajdonképpen igazat is adott neki. Szerinte ugyanis tényleg csak „egy gyepszőnyegről és két kapuról van szó, amin huszonkét játékos próbál gólt szerezni”. A spanyol edző azonban sietett hozzátenni, hogy természetesen nagyon fontosak a drukkerek, a közelmúltban döntő szerepük volt a Barca sikereiben, és reméli, így lesz ez a Liverpool ellen is.

A katalán klub ugyanakkor nem hagyta szó nélkül Klopp kijelentését, hivatalos Twitter-oldalán tett közzé egy videót ezzel a szöveggel: „Ez a Camp Nou. Az otthonunk, a szentélyünk, az erődünk.”

További tartalmak