Bajnokok Ligája

Moura: A győztes gól életem legfontosabb találata

Az Ajaxot szinteb egyedül búcsúztató Lucas Moura végig hitt a győzelemben, és rettentő büszke a csapattársaira, hogy ezt véghez is tudták vinni.

A Tottenham Hotspur egygólos hazai vereségét követően szerdán az idegenbeli visszavágón Lucas Moura három találatával  3-2-re legyőzte az Ajax Amsterdamot a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében, így idegenben szerzett több góllal jutott a fináléba.

Tartok tőle, még nem tudom szavakba kifejezni amit átéltem. Különleges érzés, de nagyon boldog vagyok, a csapattársaimra pedig rettentő büszke. Szeretném ezt a pillanatot velük, a szeretteimmel és a családommal megélni” – mondta a három gólt szerző Moura.

Végig hittem benne, hogy képesek vagyunk itt győzni és a döntőbe jutni. Sokat harcoltunk, de ez hozott eredményt, mert intenzíven tudtunk jól futballozni. Hihetetlen második félidőt produkáltunk. A harmadik gól pályafutásom legnagyobb momentuma, főleg így, hogy az utolsó percben történt. Mentünk előre, hozzám került a labda, tudtam, hogy egyből lőnöm kell. Amikor láttam, hogy gól lett, hihetetlen érzés volt, nem is tudom szavakba leírni” – mondta a brazil játékos, aki Kaká, Ronaldo, Ronaldinho és Rivaldo után az ötödik brazil, aki mesterhármasig jutott a BL-ben.

Mindannyian megérdemeltük ezt az eufóriát, a játékosok, edzők, stábtagok, vezetők, mert ez a klub fantasztikus, remek érzés a Tottenham család részének lenni. Most élvezzük a sikert és készülünk a döntőre. Gyermekkori álmom válik valóra” – összegzett a meccs hőse.

További hírek