Bajnokok Ligája

Ronaldo igazságtalanságról beszél a Barcelona kiesését követően

Ronaldo igazi világklasszissá nőtte ki magát Barcelonában. - Fotó:
A Barcelona drámai körülmények között búcsúzott a Bajnokok Ligája elődöntőjében az angol Liverpoollal szemben. A brazil Ronaldo Nazário figyelve, hogy a világsajtó miként kommentálta a katalánok kiesését, óriási igazságtalanságra figyelmeztet.

Ronaldo úgy gondolja, hogy akkor, amikor a Barcelona valamilyen rossz eredményt ér el, akkor a sajtó rendszeres megfeledkezik Messit felelősként emlegetni, mindig másokat állítanak pellengérre, ami nem tisztességes a csapat többi tagjával szemben. A Barcelona BL-kiesése után pontosan ezt játszódott le megint.

„Nyilvánvaló, hogy a Liverpool intenzív játéka nem volt meglepetés a Barcelona számára, amelyet ezúttal egy picit elhagyott a szerencse is. Az első mérkőzésen hatalmasat játszott a Barcelona, amelyen Messi gálázott, a visszavágón viszont összeroppantotta őket a Liverpool a lendületével, az agresszivitásával, a pontosságával. A Barcelonának nagy csapata van, amelyben ott találhatjuk a világ legjobbját, Messit. A minap egyfolytában azt hallottam, hogy amikor kikap a csapat, akkor a hibás Valverde vagy mondjuk Coutinho. Messit viszont sosem veszik elő ilyenkor. Bezzeg, ha nyernek, akkor Messi Barcelonája nyert. Ez egy hatalmas igazságtalanság a többi játékossal szemben” – mondta el véleményét a 42 éves Ronaldo, aki korábban 98-szor lépett pályára a brazil válogatott mezében.

További hírek