Musorujsag
Élő Eredmények
 

Klopp meghajtja a Liverpool játékosait a BL-döntő előtt

mti
Kéthetes intenzív „alapozás” vár a Liverpool labdarúgóira a Tottenham Hotspur elleni Bajnokok Ligája-döntő előtt – mondta Jürgen Klopp vezetőedző. A június 1-jén Madridban rendezendő finálét az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetíti.

A tréner ezt megelőzően néhány nap pihenőt ad játékosainak a Premier League vasárnap zárult szezonja után. A Vörösök az utolsó fordulóig versenyben voltak a bajnoki címért, de végül egy pont hátránnyal a második helyen végeztek a Manchester City mögött.

Jürgen Klopp (Fotó: EPA/Peter Powell) Jürgen Klopp (Fotó: EPA/Peter Powell)

A futballisták a jövő héten találkoznak ismét, hogy felkészüljenek a Spurs elleni angol házidöntőre, amelynek az Atlético Madrid stadionja, a Wanda Metropolitano ad otthont június elsején.

„A BL előtt még van egy-két dolgunk, médiamegjelenések, ilyesmi, aztán a fiúk kapnak néhány szabadnapot – nyilatkozott Klopp a klub honlapján. – Ezután lesz jó két hetünk a BL-döntő előtti előszezonra. Megcsináljuk, lejátsszuk a meccset, remélhetőleg megnyerjük, hazajövünk, és mindenki megkapja, amit megérdemel.”

A tavaly döntős Liverpool hatodszor nyerheti meg a legrangosabb európai klubsorozatot, a csapatot 2015 októbere óta irányító Klopp-pal pedig az első trófeáját gyűjtheti be.

További tartalmak