Musorujsag
Élő Eredmények
 

Megvan a BL-döntő bírója

mti
Damir Skomina vezeti június elsején a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjét. A 21 órakor kezdődő madridi finálét az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetíti.

A szlovén bíró ebben az idényben a BL-ben négy, az Európa-ligában két találkozón fújta a sípot. Segítői honfitársai, Jure Praprotnik and Robert Vukan lesznek, a negyedik játékvezető feladataival pedig a spanyol Antonio Mateu Lahozt bízta meg az európai szövetség.

Matteo Darmian, Bertrand Traore és Damir Skomina játékvezető a Manchester United – Ajax Európa-liga-döntőben a stockholmi Friends Arénában 2017. május 24-én (Fotó: EPA/Georgi Licovszki) Matteo Darmian, Bertrand Traore és Damir Skomina játékvezető a Manchester United – Ajax Európa-liga-döntőben a stockholmi Friends Arénában 2017. május 24-én (Fotó: EPA/Georgi Licovszki)

A 42 éves Skominának nem ez lesz az első finálés szereplése, ugyanis 2017-ben ő vezette a Manchester United-Ajax Amsterdam döntőt az Európa-ligában, illetve 2012-ben az Atlético Madrid-Chelsea Európai Szuperkupa-mérkőzésen is ő dirigált.

A madridi fináléban két angol csapat, az FC Liverpool és a Tottenham Hotspur találkozik.

További tartalmak