Musorujsag
Élő Eredmények
 

Letiltotta a násznépet a BL-döntőről egy liverpooli pár

m4sport.hu
Különös kihívás elé állította a sors azt a liverpooli jegyespárt, amelyik a Bajnokok Ligája döntőjének napjára szervezte le az esküvőt.

A fiataloknak a június 1-jei dátum kiválasztásakor és lefoglalásakor nyilván fogalmuk sem lehetett arról, hogy városuk csapata bejut a legrangosabb európai kupasorozat fináléjába, ahol ráadásul egy másik angol klub, a Tottenham lesz az ellenfél. De még az elődöntő visszavágói előtt sem mutatkozott túl sok esély arra, hogy a Pool kiüti a Barcelonát, ahogy arra sem, hogy a Spurs az Ajaxot.

A The Guardian beszámolója szerint az ifjú pár azt a megoldást választotta a dilemma feloldására, hogy „letiltja” a döntőről a vendégeket, arra kérve őket, tartsák tiszteletben, hogy ez a nap róluk szól. A madridi döntőt a helyszínen nem fogják adni, aki pedig a meccs idejére elhagyja a lakodalmat vagy a telefonjába merül, azt rossz szemmel fogják nézni.

A tiltás sikere erősen kétséges, a cikk szerint ugyanis a több mint kétszáz fős násznép nagy része Liverpoolból vagy a környékről származik.

Az m4sport.hu információi szerint egyébként egy székesfehérvári pár is hasonló cipőben jár: június 1-jén lesz az esküvő, ráadásul a menyasszony édesapja és a vőlegény is Liverpool-drukker. Úgy tudjuk, ők meg sem próbálkoznak a tiltással…

A június 1-jén 21 órakor kezdődő Liverpool–Tottenham BL-döntőt az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben fogja közvetíteni, így lagziban és otthon is nézhető lesz.

További tartalmak