Musorujsag
Élő Eredmények
 

Suárez: Életem legrosszabb napjai voltak

m4sport.hu
Élete és pályafutása legrosszabb napjainak nevezte Luis Suárez a Liverpool otthonában elszenvedett 4–0-s vereség utáni időszakot.

Mint ismeretes, a Barcelona úgy esett ki a Bajnokok Ligája legutóbbi szezonjának elődöntőjében, hogy a hazai 3–0-s győzelem után Liverpoolban 4–0-ra kikapott.

Luis Suarez (Fotó: EPA/PETER POWELL) Luis Suarez (Fotó: EPA/PETER POWELL)

A katalánok uruguayi támadója a Fox Sportsnak adott interjúban úgy fogalmazott, hogy Barcelonába visszatérve élete és pályafutása legrosszabb napjait élte át, akárcsak a 2014-es vb után, amikor is Suárez Chiellini megharapásával tette le a névjegyét, az uruguayi válogatott pedig a nyolcaddöntőben 2–0-ra kikapott Kolumbiától.

„El akartam bújni a világ elől. Még a gyerekeimet sem akartam elvinni az iskolába, mindenki láthatta, hogy rossz állapotban vagyok. Voltak olyan napok, amelyeken egyáltalán semmit nem akartam csinálni, nagyon nehéz pillanatok voltak” – mondta a 32 éves csatár.

A liverpooli mérkőzéssel kapcsolatban úgy fogalmazott, meg sem fordult a fejében, hogy kikapnak. „Mi vagyunk a Barcelona és azt gondoltuk, hogy lesz két-három gólhelyzetünk. Ehhez képest idegesek voltunk, nekem pedig buta passzaim voltak. Egyszerűen nem volt megfelelő a hozzáállásunk.”

Suárez elárulta, a vereség után néma csend uralkodott az öltözőben. „Bánat, keserűség és csalódottság volt, mivel tudtuk, hogy szörnyű képet mutattunk magunkról.”

Suárez 2011-től 2014-ig a Liverpoolban futballozott, mielőtt 82 millió euróért a Barcelonához igazolt..

További tartalmak