Bajnokok Ligája

A Dinamo Zagreb edzője erős és agresszív Ferencvárosról beszélt

Nenad Bjelica, a Dinamo Zagreb vezetőedzője (Forrás: Fradi.hu)
Kedden este 8 órakor lép pályára at FTC a Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik körében a Dinamo Zagreb otthonában, a Maskimir stadionban. Nenad Bjelica, a horvát bajnok vezetőedzője tiszteli a zöld-fehéreket, nem számít könnyű mérkőzésre. A BL-selejtezőt az m4sport.hu élőben közvetíti.

A keddi mérkőzés előtti sajtótájékoztatón a Dinamo mestere dicsérte soros ellenfelét, a Ferencvárost.

„Láttuk, hogy nagyon jó formában vannak a magyarok. A támadó játékosaik sokszor képesek váratlant húzni, nekik döntő szerepük is lehet akár holnap. A középpályásaik fizikailag erősek, többen 190 centiméter magasak, nagyon keményen futballoznak. A játékuk agresszív, de nem durva értelemben. Mindig a legjobbat várjuk az aktuális ellenféltől, de persze bízunk abban, hogy mi is 100%-ot fogunk nyújtani” – mondta az összecsapást megelőző napon Bjelica.

A vezetőedző a várható horvát kezdőcsapatról is beszélt.

„Még két-három poszton kérdőjeles, hogy ki fog játszani, úgyhogy megvárjuk az utolsó edzést a végső döntésig. Mindegy, hogy itthon vagy idegenben játszunk, a mi játékunk ugyanaz: támadás a győzelemért. Tudjuk, hogy 180 perccel kell kalkulálnunk. Azt szeretnénk, ha meglenne a reális esély a visszavágón is a továbbjutásunkra.”

A Dinamo kapusát, Dominik Livanovicot a márcusi, magyar-horvát (2-1) Eb-selejtezőről kérdezték, akkor Livakovic a Dinamo egyese a cserepadról izgulta végig a mérkőzést.

„Volt hatása a magyaroktól elszenvedett vereségnek. Megtanultuk, hogy nem lehet a hírnévből, a világbajnoki ezüstéremből megélni. Éppen ezért tudjuk, hogy a Fradit is nagyon komolyan kell vennünk” – zárta szavait Livakovic.

További hírek