Musorujsag
Élő Eredmények
 

Baljós jelek a Dortmundnak? Messi és Dembélé is edzésben

m4sport.hu
Az M4 Sporton a Dortmund–Barcelona mérkőzéssel indítjuk a Bajnokok Ligája 2019/20-as csoportkörét és akár Lionel Messit is láthatjuk pályára lépni, ebben a szezonban először.

Az F csoport kedd este 21 órakor kezdődő rangadójára mindkét együttes remekül hangolt szombaton, a Barcelona 5–2-re nyert a Valencia ellen, a Dortmund 4–0-ra győzte le a Leverkusent.

A katalánok szempontjából további jó hír, hogy vasárnap már a teljes edzésen részt vett a szezonban sérülés miatt még egyetlen mérkőzést sem játszó Lionel Messi, illetve egyes részekhez csatlakozott a Bilbao elleni bajnokin megsérülő Ousmane Dembélé, aki 2017 nyarán pont a Dortmundtól igazolt 125 millió euróért a Barcához. A klubváltást szó szerint kierőszakoló francia minden bizonnyal meleg fogadtatásban részesülne, ha pályára lépne.

Kérdéses, hogy a szezon első BL-meccsén mennyit akar kockáztatni Ernesto Valverde, vélhetően nem sokat, ha csak nem ég nagyon a ház, így kevés az esély, hogy a két támadó pályára lép. A Barcelona mezőnyjátékosai közül a világbajnok hátvéd, Samuel Umtiti van még sérültlistán.

A Dortmund részéről szintén két védőjátékos, Mateu Morey és Nico Schulz kényszerül orvosi kezelésre, ennek ellenére hátul ígéretesnek tűnnek, a Kicker egyenesen odáig ment, hogy a MAts Hummels, Manuel Akanji belső védőpáros a Bundesliga legjobbja. Kérdés, mire mennek kedd este a Barcelona támadóval, akár a nagy felfedezett Ansu Fatival szemben.

Hummels aligha ijed meg bárkitől (fotó: EPA/FRIEDEMANN VOGEL)

Az M4 Sport és az m4sport.hu szerdán az Atlético Madrid–Juventus összecsapást, az előző szezon drámai nyolcaddöntőjének visszavágóját közvetíti élőben, a sérülések ott is döntő szerepet játszhatnak.

További tartalmak