Musorujsag
Élő Eredmények

Bayern München–Sevilla 0-0

A Bayern München játékosai ünnepelik a csapat továbbjutását a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a Sevilla elleni 0-0-ás döntetlennel zárult visszavágó mérkőzés után a müncheni Allianz Arénában 2018. április 11-én. A Bayern 2-1-es összesítéssel jutott tovább az elődöntőbe. (MTI/EPA/Lukas Barth)
A Bayern München játékosai ünnepelik a csapat továbbjutását a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a Sevilla elleni 0-0-ás döntetlennel zárult visszavágó mérkőzés után a müncheni Allianz Arénában 2018. április 11-én. A Bayern 2-1-es összesítéssel jutott tovább az elődöntőbe. (MTI/EPA/Christiasn Bruna)
A Bayern München játékosai ünnepelik a csapat továbbjutását a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a Sevilla elleni 0-0-ás döntetlennel zárult visszavágó mérkőzés után a müncheni Allianz Arénában 2018. április 11-én. A Bayern 2-1-es összesítéssel jutott tovább az elődöntőbe. (MTI/AP/Matthias Scharder)
Javi Martinez, a Bayern München (pirosban) és Gabriel Merado, a Sevilla játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén a müncheni Allianz Arénában 2018. április 11-én. (MTI/EPA/Christian Bruna)
Jerome Boateng, a Bayern München (j) és Joaquin Correa, a Sevilla játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén a müncheni Allianz Arénában 2018. április 11-én. (MTI/EPA/Lukas Barth)
James Rodriguez, a Bayern München (j) és Jesus Navas, a Sevilla játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén a müncheni Allianz Arénában 2018. április 11-én. (MTI/EPA/Christian Bruna)
Javi Martinez, a Bayern München (j) és Joaquin Correa, a Sevilla játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén a müncheni Allianz Arénában 2018. április 11-én. (MTI/AP/Matthias Scharder)
Joshua Kimmich, a Bayern München (j) és Sergio Escudero, a Sevilla játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén a müncheni Allianz Arénában 2018. április 11-én. (MTI/EPA/Christian Bruna)
Javi Martinez, a Bayern München (j) és Steven N'Zonzi, a Sevilla játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén a müncheni Allianz Arénában 2018. április 11-én. (MTI/EPA/Lukas Barth)
MTI/AP/Matthias Scharder
Javi Martinez, a Bayern München (b) és Wissam Ben Yedder, a Sevilla játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén a müncheni Allianz Arénában 2018. április 11-én. (MTI/AP/Matthias Scharder)
James, a Bayern München (b) és Ever Banega, a Sevilla játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén a müncheni Allianz Arénában 2018. április 11-én. (MTI/AP/Matthias Scharder)
Joshua Kimmich, a Bayern München (b) és Joaquin Correa, a Sevilla játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén a müncheni Allianz Arénában 2018. április 11-én. (MTI/AP/Matthias Scharder)
Mats Hummels, a Bayern München (b) és Pablo Sarabia, a Sevilla játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén a müncheni Allianz Arénában 2018. április 11-én. (MTI/EPA/Lukas Barth)
Robert Lewandowski, a Bayern München (b) és Gabriel Mercado, a Sevilla játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén a müncheni Allianz Arénában 2018. április 11-én. (MTI/EPA/Lukas Barth)

További galériák