Nikolics: Meg kell tanulni, hogyan kell meccseket nyerni

A magyar gólszerző tisztában van vele, ezzel a győzelemmel nem lehet meg nem történté tenni a luxemburgi vereséget.

A magyar labdarúgó-válogatott Nikolics Nemanja góljával verte Costa Rica együttesét. A gólszerző a találkozó után az M4 Sport kamerái előtt elmondta, nem volt egyszerű az elmúlt hét, hiszen nem ilyen két meccsre számított, a luxemburgi vereség után nagyon nehéz pár napot éltek át.

„Köszönjük a közönségnek, hogy kint voltak, azt beszéltük, nagyon fontos lesz, hogyan játsszuk le ezt a mérkőzést. Lehet, hogy nem ez volt a legszebb meccs, de eredményes volt, és ennek a csapatnak meg kell tanulnia, hogyan kell meccseket nyerni. Szép játékkal vagy csúnya játékkal, de győzni kell” – mondta a gólszerző.

Úgy érzi, a luxemburgi meccset is együtt veszítették el, így ezt a találkozót is együtt nyerték meg. „Fontos győzelmet arattunk, de a luxemburgi meccset nem lehet meg nem történté tenni” – mondta a népszerű támadó, aki külön kiemelte a szurkolók szerepét.

Arról, hogy milyen poszton szeret játszani, nem akart beszélni, mint mondta, a legfontosabb, hogy pályán legyen. Elárulta, az elmúlt napokban Inzaghi-gólokat nézegetett, az olasz támadó pedig híres volt az ilyen találatokról, mellyel ezúttal a magyar válogatott nyerni tudott.