Priskin Tamással beleshet a Telki edzőközpont legrejtettebb zugaiba

A Ferencváros csatára, Priskin Tamás a Fradi Tv-ben bemutatta a nézőknek a minden igényt kielégítő Telki edzőközpontot, s elárulta, hol és mivel töltik idejüket a magyar labdarúgó-válogatott játékosai az edzések után.

A Ferencvárosból öt játékos kapott meghívót a megbízott szövetségi kapitánytól, Szélesi Zoltántól a Luxemburg és Costa Rica ellen készülő magyar válogatottba: Dibusz Dénes, Lovrencsics Gergő, Böde Dániel, Varga Roland (sérülés miatt már nincs a dél-amerikaiak ellen készülő keretben) és Priksin Tamás.

Most utóbbi mutatja be a nézőknek, milyen is a válogatott élete a Georges Leekens által is dicsért Telki edzőközpontban.

Az edzőpályák mellett konditerem és wellness is található a komplexumban, így egy kimerítő edzést követően lehet úszni, szaunázni és regenerálódni, tehát tényleg minden adott a minőségi felkészüléshez.

Ha nem az edzőpályán vagy a szobáikban vannak, akkor a válogatott futballistái szívesen töltik együtt az időt a pihenőben, ahol billiárd- és csocsóasztal is rendelkezésükre áll, a legtöbbször azonban közösen tévéznek.

Az alábbi lejátszóra kattintva Priskin Tamás segítségével betekintést nyerhet a Telki edzőközpontba. A felvételt a Fradi Tv engedélyével tettük közzé.

 A Magyarország–Costa Rica felkészülési mérkőzés 20:15-kor kezdődik, az M4 Sport és az m4sport.hu pedig élőben közvetíti. Ne feledje, a felvezető műsor már 19:45-től látható lesz!