Szélesi: Örülök, hogy hatottam a fiúk szívére, fejére

Megtette hatását Szélesi Zoltán szövetségi kapitány fejmosása a Luxemburg elleni összecsapás után, hiszen a magyar labdarúgó-válogatott győzelemmel búcsúztatta a 2017-es évet.

„Jól sikerült a Luxemburg elleni mérkőzés utáni fejmosás” – vetette fel az M4 Sport riportere, Berkesi Judit a leköszönő, ideiglenesen kinevezett kapitánynak, Szélesi Zoltánnak a Costa Rica ellen 1-0-ra megnyert felkészülési mérkőzés után. A szakember szerint nemcsak a fejmosás, hanem a hazai közönség is nagy hatást gyakorolt a válogatott tagjaira, akik így teljesen máshogy játszottak, mint Luxemburg ellen, idegenben.

„Azt gondolom, hogy a hozzáállás kifogástalan volt, elértem a szívekhez a fejekhez. A közönség is látta, hogy sikerült ezt a lépést megtenni, közelíteni újra a csapatot és a szurkolóinkat.”

„Nagyon szeretném megköszönni, hogy újra válogatott lehettem" – hálálkodott Varga József a Costa Rica elleni mérkőzés után. A védő szerint nem úgy sikerült ez az év, ahogyan azt szerették volna, hiszen gyengébbnek tartott ellenfelekkel szemben maradtak alul, de az év utolsó meccsére felszívták magukat, így sikerült megverni Costa Ricát.