Musorujsag
Élő Eredmények

C. Ronaldo ugyanannyi gyereket szeretne, mint Aranylabdát: 7-et!

m4sport.hu
A Real Madrid 32 éves sztárjának jelenleg négy gyermeke és négy Aranylabdája van, de nem állna meg ennyinél.

Az elmúlt 12 hónapban klubját öt trófeához, köztük BL-címvédéshez és spanyol bajnoki aranyéremhez segítő Ronaldónak jó esélye van, hogy hamarosan elnyerje ötödik Aranylabdáját és ezzel utolérje Lionel Messit a becses aranygömbök számában. De a futballista úgy számol, hogy még kettőt hozzá tud adni ehhez a jövőben és a gyermekvállalási tervei is ugyanennyire konkrétak.

Utoléri Messit? (MTI/EPA/L'Equipe/Angel Martinez) Beéri Messit? (MTI/EPA/L’Equipe/Angel Martinez)

Párja, Georgina Rodríguez néhány nappal ezelőtt adott életet első közös gyermekünknek, ezzel Ronaldo már négyszeres apuka lett.

(fotó: instagram.com/cristiano) (fotó: instagram.com/cristiano)

„Boldog vagyok és jól érzem magam, nyugodtan kell tovább dolgoznom, számomra is nyilvánvaló, hogy mehetne jobban” – utalt Ronaldo a francia L’Équipe-nek adott interjújában a spanyol bajnokságban nyújtott gyengébb teljesítményére, hiszen 11 forduló után csak egy gólja van a La Ligában (eltiltása miatt hét mérkőzésen lépett pályára).

„Az emberek úgy tekintenek rám, mint egy gépre, amelynek mindig gólt kell szereznie. Hogy összességében milyen teljesítményt nyújtok a pályán, sokak szemében nem igazán számít. Engem csak a góljaim alapján ítélnek meg, de ez nem mindig adja vissza a teljes képet” – mondta a portugál.

„Elfogadom a kritikákat, de nem értek velük egyet. Ezért nem olvasom el, amit rólam írnak vagy foglalkozok azzal, amit rólam mondanak. De tenni nem tudok ellene, el kell fogadnom, hogy a világ így működik” – tette hozzá, majd a jövőbe is tekintett.

„Hét gyermeket szeretnék, Aranylabdából is ugyanennyit. Ez azt jelenti, hogy nem akarok megállni ott, ahol most vagyok. amíg játszom, mindent meg akarok nyerni, amit megnyerhetek.”

További tartalmak