Musorujsag
Élő Eredmények

Mészöly Géza: Szeretnék a Vasasnál dolgozni, de ez most nem aktuális

Mészöly Géza: Szeretnék a Vasasnál dolgozni, de ez most nem aktuális

m4sport.hu
Mészöly Géza még a Haladás vezetőedzőjeként kezdte az NB I-es szezont, ám a gyenge kezdés miatt – az első hét fordulóban mindössze hat pont – szerződést bontott vele a klub. A szakember távozása után Pacsi Bálint ült le a kispadra, ám a klub a tizedik helyről a kiesést jelentő tizenegyedikre csúszott vissza, így az utódjának is mennie kellett. A héten nevezték ki vezetőedzőnek Michal Hippet.

Az m4sport.hu stábja a Haladástól való búcsújáról, a Vasas kispadjáról és a magyar utánpótlásról is kérdezte a trénert.

„Csak pletyka, hiszen a Vasasnak van vezetőedzője Michael Oenning személyében. Ugyan becsúszott néhány vereség az elmúlt időszakban, de attól a német szakember még nem vált rosszabb edzővé. S ha egy külföldi edzőt kellene említenem, akivel nagyon jó a kapcsolatom, akkor az ő. Ezért sem furakodnék Michael Oenning helyére, amellett, hogy a Vasas a szívügyem, s persze hogy szívesen dolgoznék még ott a közeljövőben, de ez jelen pillanatban nem aktuális” – mondta Mészöly Géza azzal kapcsolatban, hogy megkeresték-e a Vasastól.

Az ötvenesztendős szakember szabadidejét a nevével fémjelzett focisuli ügyintézésével tölti. A Mészöly Focisuli igyekszik már az óvodából kiemelni a gyermekeket, és a labdarúgás felé terelni őket. Mészöly szerint nagyon fontos, hogy a sportág iránti szeretet korán kialakuljon, s egy egész életen át kitartson, amivel újra több néző lehetne a stadionokban.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Az NB I. legbátrabbja lett a válogatott cselgépe
Bár a válogatott nyert, a Costa Rica elleni győzelem a teljes esztendő eredménysorához hasonlóan biztosan nem vonul be labdarúgásunk kollektív emlékezetébe. Az évzárón látottak külön elemzést aligha érnek meg, kivéve Ugrai Roland cseleit, melyeket nem a semmiből akasztott le, mivel e tekintetben a magyar élvonal legtöbbet kezdeményező játékosa.
Magyar futball