Musorujsag
Élő Eredmények

Szalai Ádám csatártársát vinné a Bayern München

Szalai Ádám csatártársát vinné a Bayern München

MTI
Jupp Heynckes, a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője jelezte, hogy a klub januárban szeretné leigazolni Sandro Wagnert, a rivális Hoffenheim német válogatott csatárát.

A Bundesliga címvédőjének régi-új trénere pénteki sajtótájékoztatóján ehhez hozzátette, hogy Hasan Salihamidzic, a Bayern sportigazgatója már tárgyalt a Hoffenheimnél hasonló posztot betöltő Alexander Rosennel az üzlet lehetőségéről. A szakember nem árulta el, mire jutott egymással a két sportigazgató, annyit azonban megjegyzett, hogy alapesetben egy ilyen jellegű téli klubváltást nehéz kivitelezni.

A hétszeres válogatott Wagner a – Szalai Ádámot is foglalkoztató – Hoffenheim legjobb csatára, a mostani szezonban kilenc bajnoki mérkőzésen négy gólt szerzett, míg az Európa Ligában eddig kétszer volt eredményes.

A 29 éves támadó számára csábító lehet a Bayern München, amelyhez visszatérne, gyerekkorától ugyanis egészen 2008-ig a bajoroknál játszott, és négyszer pályára is lépett a bajnokságban a felnőtt csapatban.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Szalai szombaton visszatérhet
Szalai Ádám a szombati, Eintracht Frankfurt elleni bajnokin térhet vissza a német élvonalbeli Hoffenheim csapatába.
Külföldi futball
Gulácsiék belerondítanának a Leverkusen sorozatába
A címvédő és listavezető Bayern München a tizedik helyen álló Augsburgot fogadja a német labdarúgó-bajnokság hétvégi, 12. fordulójában. A Hertha a Mönchengladbachot fogadja, a Leipzig a Leverkusenhez látogat, a Hoffenheim a Frankfurttal játszik.
Külföldi futball
Bevette Ciprust az U21-es válogatott
A magyar U21-es labdarúgó-válogatott kedden 2-0-ra győzött Cipruson a 2019-es, olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság selejtezőjében, így továbbra is veretlen.
Magyar futball