Musorujsag
Élő Eredmények

Van der Meer: Könnyen adtuk magunkat

Van der Meer: Könnyen adtuk magunkat

M4 Sport
Nem figyeltek a széleken és szerencsétlen gólokat kaptak, emelte ki Erik van der Meer, a kispestiek vezetőedzője az Újpest elleni fiaskó után. A lila-fehérek trénere, Nebojsa Vignjevics azonban azt nyilatkozta az M4 Sportnak, hogy maguknak köszönhetik a győzelmet, annak ellenére is, hogy Fortuna a második félidőben melléjük állt.

„A fő probléma az volt, hogy nagyon könnyen adtuk magunkat – mondta a Honvéd vezetőedzője, Erik van der Meer az Újpest elleni vereség után. – Egyszerű gólokat rúgtak, mondhatom úgy is, hogy szerencsétlen gólokat kaptunk. Megvertek minket a széleken, erre nem figyeltünk elég jól.”

A szakember hozzátette, mivel a padon elfogytak, belső védőben az a Deák István játszott, aki hosszú sérülés után tért vissza. A második félidőben már támadóbban állt fel a vendég együttes, de így sem tudott eléggé eredményes lenni a csapat. „Kétségtelen, hogy sokkal gyorsabbnak kell lennünk fejben és lábbal is, akkor, amikor már csak 3-4 perc van hátra, sokkal gyorsabban kell reagálnunk.”

Az Újpest második góljánál a szerencse is a hazai csapat mellé szegődött, azonban Nebojsa Vignjevics, újpesti vezetőedző szerint rengeteg helyzetet alakítottak ki, pontosabb befejezésekkel nemcsak 1–0-ra vezetett volna a szünetben a lila-fehér gárda. „A második gólnál megvolt a szerencsefaktor – nyilatkozta a Vignjevics –, de összességében megérdemelten nyertünk a mai mérkőzésen. ”

További tartalmak