Musorujsag
Élő Eredmények

Bánhidi: A védekezés volt a siker kulcsa

Bánhidi: A védekezés volt a siker kulcsa

m4sport.hu
A Szeged klasszisa szerint ha a folytatásban is ilyen hőfokon tudnak játszani, még sok örömöt szerezhetnek a szurkolóknak, akiket még Pálmarsson is megdicsért.

Hatalmas csatában, de teljesen megérdemelten nyert 31-28-ra a MOL-Pick Szeged csapata a Barcelona ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 8. fordulójában. A találkozó után Aron Pálmarsson, a Veszprém korábbi játékosa úgy fogalmazott, furcsa volt visszatérnie Magyarországra, de a szegedi szurkolók nem foglalkoztak vele, szokás szerint fantasztikus hangulatot teremtettek.

A meccsel kapcsolatban elmondta, nagyon mérges az eredmény miatt, hiszen a második játékrész elején volt jó tíz percük, de nem tudták növelni az előnyüket, 1-2 gólnál nem sikerült jobban ellépniük, ezt pedig a szegediek remek hajrájuknak köszönhetően ledolgozták és fordítottak.

A hazaiak részéről Bánhidi Bence úgy fogalmazott, nem akarnak már az elmúlt hetek gyengébb szereplésével foglalkozni, a Barca elleni győzelem megmutatta mire képesek és bíznak benne, ez a siker jó útra térítette a csapatot.

„Azt hiszem a védekezés volt a kulcsa a mai meccsnek, az előző találkozókon rosszul védekeztünk, nem mindig azt csináltuk, amit megbeszéltünk. Úgy vélem ugyanezt a hőfokú játékot kell nyújtani a folytatásban támadásban és védekezésben egyaránt” – mondta Bánhidi.

A folytatásban két nyerhető meccs következik, de azokra is ugyanúgy készülnek, hiszen nem mindegy hányadik helyen jutnak tovább a csoportból.

További tartalmak