Musorujsag
Élő Eredmények

Neymarnak elege lett: költözik

Le Parisien
Francia sajtóértesülés szerint Neymar félelemben él jelenlegi otthonában, ezért egy titkos helyre költözik a Párizs melletti luxusvillából.

A Le Parisien úgy tudja, hogy a Paris Saint-Germain brazil sztárjának elege lett a rajongók zaklatásaiból. A lap szerint egyesek az 170 centis kerítésen átmászva próbáltak bejutni a házba, amikor pedig a szomszédban tűz volt, a tűzoltók a lángok megfékezése közben a létráikról kukucskáltak a sztár otthonába. Neymarnak az utóbbi hetekben állítólag többször is rendőrt kellett hívnia, ezért úgy döntött, elköltözik, új címe pedig biztonsági okokból titkos lesz.

Ebből a villábón „menekül” Neymar (Fotó: EPA/Christophe Petit Tesson)

Neymart egyébként jó szomszédnak tartják a környékbeliek, akik a lap érdeklődésére sem féktelen bulikról, sem túlzott hangoskodásról nem panaszkodtak.

Neymar (Fotó: EPA/Ian Langsdon) Neymar (Fotó: EPA/Ian Langsdon)

A brazil sztár a nyáron igazolt 222 millió euróért a francia klubhoz, azóta egymást érik a negatív hírek vele kapcsolatban. Állítólag nem érzi jól magát Párizsban, nem tetszenek neki Unai Emery vezetőedző módszerei, kiváltságai ellenére az öltözői hangulattól sincs elragadtatva, ráadásul a szezon elején egy tizenegyes miatt még Edinson Cavanival is összeveszett. Az októberben az Anderlecht vendégeként aratott 4–0-s BL-győzelem után pedig állítólag nem akart a többiekkel együtt kimenni a pályára ünnepelni, és amikor a tréner ragaszkodott ehhez, a hírek szerint dühében a falnak rúgott egy labdát. Legutóbb Eric Cantona értetlenkedett Neymar Párizsba igazolásával kapcsolatban.

További tartalmak