Musorujsag
Élő Eredmények

Heréden csak egy csapat volt Boldog

Heréden csak egy csapat volt Boldog

m4sport.hu | Szerző: Horti Gábor
Heves mennyei megyei élményekkel lett gazdagabb Horti Gábor, midőn Herédre látogatott, ahol a Boldog csepegtetett nevéhez méltó pillanatokat az országjáró körutazás újabb állomásába. Mégsem ez a délután lesz az m4sport.hu stábjának legboldogabb emléke, ugyanis a gólesőn kívül is eláztak, amely miatt a technika idejekorán felmondta a szolgálatot.

Több szempontból is érdekesnek tűnt a Heves megyei kampionátó vasárnapi csörgése!

Elkerülhetetlen, hogy ez egyik csapat neve ne szövődjék bele a történetbe, de legalább a Boldog, a kihívott csapat! Akármi születik, velük jól lehet burkolni a sztorit.

Még egy adalék: a herédi pálya egyik tartozéka egy fekete bakmacska volt, aki a nyakába kötött piros szalaggal szimbolizálta kinek dorombol, bármi is legyen az eredmény! Ezzel a cicával annyi volt a bökkenő, hogy első látásra hasasnak tűnt, azaz úgy festett, mint ha kismacskákat hordana a testében! Sokan esküdtek, hogy az lehetetlen, de bizonyos kételkedő embereket nem hagyott békén az eset.

A kételkedésből viszont cseppnyi sem volt látható a pályán! A fekete bakmacska mágiája nem, a boldogiak ereje, gyorsasága, határozottsága viszont azonnal, kőkeményen átjött! Hiába iparkodott a hazai eltiltott edző, Majzik Zoltán a meccs ötödik percében variálva javítani a védelmi lehetőségein, semmi nem lett belőle!

A boldogiak szellemesen, könnyedén játszottak, Less-gólokat rúgtak, de ezt a pártatlan bíró mind legálisnak találta. Nyilván, hiszen ez csak egy kis játék volt a pörgős csatár kettős nevével! A Less ikrek – 15 perccel idősebb Krisztián – eddig pályafutásuk alatt termeltek majd 400 gólt! Heréden is beütött kettőt Krisztián, de nem csak ő villogott! Tóth Tamás, Székesi Ádám, meg a jobb oldalon, Illés Bence kegyetlenül tolták az energiát, meg a jobbnál jobb labdákat! Hiába iparkodtak a hazaiak, saját szurkolóik nyugodt szellemmel vették tudomásul az ipari mennyiségű góltermelést! Egyedüli vigaszuk a fekete bakmacska higgadt ereje volt!

Tíz gólra még az egyébként a bírókkal gyakran nem egy platfomon tartózkodó, tehát őket sűrűn mutterozó, de végtelenül lelkes, Majzik hazai edző sem tehetett csípős megjegyzést. A hideg esős időben nem sikerült ép bőrrel, szerény vereséggel kihúznia csapatának a 90 percet!

Akkor jöjjön a végső lezárás: Heréden csak egy csapat volt Boldog!

Ez olyannyira igaz, hogy Horti Gáborékat is mélyütés érte Heréden, méghozzá heves eső képében, amely miatt hat nullánál félbe kellett szakítania a közvetítést. A felvett gólokat azért megmutatjuk, ahogy a keserű búcsú pillanatát is.

További tartalmak