Musorujsag
Élő Eredmények

Így szakadt le a kaposvári gyűrű Hendlein zsákolásától

M4 Sport/m4sport.hu
Leszakadt a gyűrű a kaposvári sportcsarnokban a Pécs elleni kosármeccs előtt, a bemelegítés alatt. A javítási munkálatok miatt a mérkőzés egyórás csúszással kezdődött.

Nem mindennapi mérkőzésnek lehettek szemtanúi, akik szombaton a Kaposvár–Pécs kosármeccset választották. A találkozó rendkívül izgalmasra sikeredett: a győztes pécsi kosár az utolsó másodpercben, a dudaszó pillanatában született. Marino Sarlija pontjait ráadásul csak videózás után adták meg a játékvezetők.

Az összecsapás pikantériáját adta még, hogy a bemelegítés során Hendlein Roland zsákolását nem bírta el a gyűrű, és egész egyszerűen leszakadt. A javítási munkálatok miatt egyórás késéssel kezdődött a mérkőzés.

Az M4 Sport kosárlabda magazinjában Székely Norbert, a magyar női kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya azt mondta, látott már hasonlót, amikor várakozni kellett a feldobásra gyűrűcsere miatt. Szerinte a késlekedés a játékosokra lehet rossz hatással, de nagyon nagy jelentőséget azért egy ilyen esetnek nem kell tulajdonítani.

A meccs összefoglalója:

 

 

 

 

További tartalmak