Musorujsag
Élő Eredmények

Horti Gábor odalátogat vasárnap, ahol még kilenc gól is hiábavaló volt

Horti Gábor odalátogat vasárnap, ahol még kilenc gól is hiábavaló volt

m4sport.hu | Szerző: Horti Gábor
Bármerre is járja az országot, emlékekbe botlik Horti Gábor, a mennyei megyeis roadshow kiarakatarca (no és hangja). Nem lesz ez másképp ezen a vasárnapon sem, mikor Csongrád megyéből búcsúztatja az őszinte fociünnepek őszi szezonját az m4sport.hu-n.

Úristen! Akkor jártam legutóbb Szőregen, amikor egykori tanárképzős csapattársam, Lengyel Zolika meccsére kimentünk!

Ő akkor már otthon játszott. Zoliról egy nagyon ismert történet járja Szegeden. A Tanárképző csapatának Miskolczi József, „Mágus” a főiskolai matematika tanára volt az edzője. Zoli a Postás elleni hétközi edzőmeccsen rúgott kilenc, azaz 9 darab(!) gólt, a következő bajnokin viszont a Mágus kihagyta a kezdőből, mondván: kétszer ugyan olyan jól nem játszhat egy focista! Ezzel Zolit elküldte a sportcsarnokba kávéért, a Sas becenevű kapusunknak, aki tudvalévően alacsony vérnyomással küszködött!

Szőregen mindig nagyon erős volt a foci, sokak jártak ki Szegedről, legendás mérkőzéséket toltak! Több alkalommal kisebb csetepaté is kialakult, afféle kapcsolódó programként! Szőreg egyébként rózsatermesztéséről híres, kemény meló, de szépen meg lehet élni belőle!

A Szőreg–Zsombó Csongrád megyei bajnoki érdekessége, a játékvezető Szalai Szabolcs, aki ha jól sejtem a nagy Szalai „Gino” fia. Gino játékosként legenda volt, edzőként is szépet alkotott, a divatos öltözködése kimondottan nagyon szólt a városban! Szabolcsot tanítottam egy általános iskolában, emiatt talán még elfogódott is lehetek!

A szembe hentes fia Deszken játszik, szintén Csongrád megyei sampionáta, hat pontot gyűjtöttek, viszont az edzőjük Lehota István, aki még szegény boldogult Stadler Jóska bácsinál is dekázgatott! Igazából ez nem szorosan ide tartozik, csak úgy le akartam írni!

Ennyi színes és bulváros hír után ki ne lenne kíváncsi a Csongrád, hamarosan Csongrád-Csanád megyei Szőreg–Zsombó közvetítésre az m4sport.hu-n!

Vasárnap 13 óra!”

november 26., vasárnap,
mennyei megyei:
13:00 – Csongrád megye: Szőregi RSE – Zsombó SE élőben az m4sport.hu-n

További tartalmak