Musorujsag
Élő Eredmények

Sportkavalkád a téli sportágválasztón

Sportkavalkád a téli sportágválasztón

sportagvalszto.hu
A Téli Sportágválasztón január 27. szombaton 10 és 17 óra között több mint 20 mozgásformát próbálhatnak ki az érdeklődők a Vasas Jégcentrumban (Budapest IV. kerület Homoktövis u. 1.), így mindenki megtalálja a neki való téli sportágat. A szombati ingyenes rendezvénnyel a Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. szeretné felhívni a figyelmet, hogy mozogjunk télen is!

A tízéves sportágválasztó rendezvények már hagyományos májusi és szeptemberi több mint 115 sportágat felvonultató Budapesti Nagy Sportágválasztó és regionális eseményei mellett a szervezők fontosnak tartják, hogy egy tematikus rendezvény keretében nagyobb teret adjon a télen gyakorolható sportágaknak. A negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Téli Sportágválasztón az érdeklődők díjmentesen kipróbálhatják az Alpesi Sí, Asztali hoki, Bob, Crokinole, Curling, Cyclocross, Dogscooterezés, Fakutya, Gyorskorcsolya, Hókorcsolya, Hoverboard, Jégkorong, Jégtánc, Kutyaszánhajtás, Kutyafogathajtás, Kutyás futás, Műkorcsolya, Nordic Walking, Rövidpályás gyorskorcsolya, Segway, Snowboard, Szánkó, Szinkronkorcsolya sportágakat.

A megjelenő szakágak képzett edzők irányításával, interaktív tevékenységekkel kiegészülve, a készség és képesség felmérésétől a sportágválasztásig biztosítják a magas szinvonalú feltételeket.

Kedvcsinálóként íme a tavalyi Téli Sportágválasztó:

A rendezvény fővédnökei:

Dr. Szabó Tünde – Emberi Erőforrások Minisztériumának Sportért Felelős Államtitkára

Orendi Mihály – Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség ügyvezető igazgató, a MOB téli sportokért felelős alelnöke

Az esemény 11 órai hivatalos megnyitója után, a rendezvényt egy igazán látványos program is színesíti, hiszen 12 órakor egy  20 perces jégkorong gálamérkőzésen szurkolhatnak a látogatók, ahol többek között pályára lép Hoffmann Attila, Horváth András, Horváth Gábor, Vereczkei Ákos, Koko, Foltán László, Ganxsta Zolee,  Kiki, M. Nagy Richárd, Kiss Zoltán.

A szervezők pecsételő füzettel is ösztönzik a közönséget a minél több sportág és kiállítói aktivítás látogatására, mellyel az élményeken túl, értékes nyereményeket is hazavihetnek a látogatók az ajándéksorsolásnak köszönhetően!

A Téli Sportágválasztó otthonaként a Vasas Jégcentrum szolgál, amely egy Közép-Kelet Európában egyedülálló sportlétesítmény. A 2003-ban felépült jégcsarnok két nemzetközi szabványméretű jégpályával rendelkezik, így 3600 m²-es jégfelületet vehetnek birtokba a rendezvényre érkezők. A Vasas Jégcentrum könnyen és gyorsan megközelíthető Újpest felől a Váci út vagy a Külső Szilágyi út irányából, illetve Budáról a Megyeri hídon keresztül. Az autóval érkezőket nagyszámú, ingyenes parkoló várja.

A helyszín tömegközlekedéssel is számos módon elérhető (14-es villamossal, 20-as, 30-as, 122-es vagy 296-os busszal), leszállni minden esetben a Homoktövis utcai megállónál kell.)

A Téli Sportágválasztó, mint ahogy a Nagy Sportágválasztó rendezvények mindegyike, díjmentesen látogatható, de REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT!

A látogatói regisztráció és további információ a www.telisportagvalaszto.hu oldalon érhető el.

Facebook oldal: https://www.facebook.com/Telisportagvalaszto/

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/361675964283700/

A szervezők mindenkit szeretettel várnak január 27-én szombaton a IV. Téli Sportágválasztó díjmentes rendezvényre!

GYERE EL! PRÓBÁLD KI! VÁLASSZ! MOZOGJ TÉLEN IS!

További tartalmak