Musorujsag
Élő Eredmények

Remekeltek a magyar aerobikosok Tokióban

Remekeltek a magyar aerobikosok Tokióban

MTI
Egy arany- és két ezüstérmet szereztek a magyarok a felnőttek között a tokiói aerobik-világkupán.

A Magyar Torna Szövetség tájékoztatása szerint Bali Dániel a döntőben javított a selejtezős pontszámán, így a japán világbajnokkal azonos eredményt ért el, de a hazai versenyző kiviteli pontszáma magasabb volt, s a magyar aerobikos második lett. Vegyes párosban viszont nyert Mazács Fannival, míg trióban, Farkas Balázzsal kiegészülve másodikak lettek.

Borítókép: Egy arany- és két ezüstéremmel tértek haza a magyar aerobikosok Tokióból (Fotó: nvsz)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Kedvező a magyar gyorskorcsolyázóknak a phjogcshangi jég
Juhász Bianka funkcionális tréner férjével, Puskás Sándorral a 2014-es Szocsiban rendezett téli olimpiát követően került a magyar rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott mellé, és azóta mindketten szerves részei a nemzeti csapatnak.
Sportok
Az év legjobbjai: szavaztak a sportszövetségek
A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. Idén 56 sportág szövetsége válaszolt az MTI megkeresésére.
Sportok
„Nehéz könnyek nélkül beszélnem" – visszavonult Hegyi Dóra
A magyar aerobik egyik legsikeresebb versenyzője, Hegyi Dóra a hétvégi Magyar Kupa-döntőn lépett utoljára porondra, befejezte aktív pályafutását. A 26 éves aerobikos az M4 Sporttal elevenítette fel sikeres sportolói karrierje pillanatait, mesélt visszavonulásának okairól és jövőbeni terveiről is.
Sportok