Musorujsag
Élő Eredmények

Számos sportolói ereklyére lehet licitálni a "Jónak lenni jó!" kampányban

m4sport.hu
Olimpiai bajnokok és számos magyar klasszis érezte úgy, hogy segítse a rászoruló fiatalokat.

jónaklennijó

Egész napos műsorfolyammal készül a közmédia a mai napon a Jónak lenni jó! jótékonysági kampány keretein belül. Az összegyűjtött adományt az 1-es típusú cukorbeteg gyermekek és fiatalok táboroztatására fordítják a szervezők. A 13630-as telefonszám felhívásával ön is 250 forinttal támogathatja a kezdeményezést.

Vasárnap az M1, az M5, a Duna és a Duna World csatorna többször is jelentkezik a Jónak lenni jó! jótékonysági akcióval és aznap lehet majd ajánlatot tenni a licitálásra bocsátott tárgyakra is, amelyeket a www.mediaklikk.hu/musor/jonaklennijo/ oldalon lehet megtekinteni.

Természetesen a sportolók sem maradtak ki az adományozásból, ennek köszönhetően számos mezre, sporteszközre lehet licitálni. Így többek között a Magyarország történetének első téli olimpiai aranyérmét szerző gyorskorcsolyázók (Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Burján Csaba és Knoch Viktor) által aláírt mezre.

De legalább ilyen értékes kincs lehet a férfi kosárlabda-válogatott által aláírt trikó, vagy a veszprémi kézilabdázók dedikált meze is. A futball szerelmeseinek a Ferencváros labdarúgói által aláírt mez lehet kincs, míg a kemény fiúknak a jégkorong-válogatott meze, a kemény lányoknak pedig a női vízilabda-válogatott által aláírt sapka jelenthet sokat.

További tartalmak