Ljubomir Vranjes is ott lesz a kézilabda-világbajnokságon

Ugyan nem a magyar válogatott élén, de így is ott lesz a világbajnokságon Ljubomir Vranjes, a Veszprém és a magyar férfi kéziválogatott októberben menesztett edzője, aki televíziós szakértőként tevékenykedik majd a dán, német közös rendezésű világbajnokságon.

Csütörtökön kezdődik a 2019-es kézilabda-világbajnokság Dániában és Németországban. A torna összes mérkőzését élőben közvetíti az M4 Sport és az m4sport.hu.

A magyar válogatott pénteken Csoknyai István és Vladan Matics vezetésével kezdi meg szereplését Koppenhágában. Igaz, egészen októberig úgy volt, hogy Ljubomir Vranjes irányítja majd Lékai Mátéékat, azonban miután a Veszprém éléről menesztették - a gyenge szezonkezdet miatt - a Magyar Kézilabda Szövetség sem számolt vele a válogatottnál.

Sajtóhírek szerint a svéd IFK Kristianstad kispadjára ülhet le nyáron, azonban unatkoznia addig sem kell, az egyik tévécsatornánál szakértőként fog tevékenykedni a torna alatt. Nem lesz idegen számára a feladat, hiszen a 2017-es vb-n is dolgozott már televíziós szakértőként.

A magyar válogatott csoportmérkőzései:
január 11. 18:00 Argentína - Magyarország
január 13. 18:00 Magyarország - Angola
január 14. 15:30 Magyarország - Katar
január 16. 18:00 Magyarország - Egyiptom
január 17. 20:30 Svédország - Magyarország