A férfi kéziseknél a gyermekvárás most mindennapos téma

Lékai Máté, Balogh Zsolt és Bodó Richárd párja is a világbajnokság idejére várja gyermekét. A három friss apuka az M4 Sporton mesélt a babavárás izgalmairól.

Bodó Richárd a Magyarország–Dánia vb-meccsen 2017. január 22-én. (Fotó: EPA/Sebastien Nogier) Bodó Richárd a vb-t és gyermeke születését is nagyon várja. (Fotó: EPA/Sebastien Nogier)Csütörtökön kezdődik a férfi kézilabda-világbajnokság, melyen a magyar csapat pénteken, Argentína ellen kezdi meg szereplését. Egy világesemény mindig izgalommal jár, de három játékosunk, Lékai Máté, Balogh Zsolt és Bodó Richárd az ilyenkor megszokottnál is izgatottabb, hiszen mindhárman a vb idejére várják első gyermeküket.

"Nem beszéltünk össze, de egy furcsa csillagzat alatt történhetett ez az egész, hogy mind a hármunknak akkor fogant meg a gyermeke. Nekem a család mindenek felett van, ha kellene a sportot is feláldoznám érte, de szerencsére most nem erről van szó" - mondta az irányító Lékai.

"Furcsa, hogy három játékosnak is januárra esik az első gyermeke születése, biztos, hogy ők is izgatottak. Ráadásul Mátéval szobatársak vagyunk a válogatottban, Ricsi pedig a csapattársam, így a gyermekvárás most mindennapos téma nálunk" - mondta Balogh, aki elárulta, bárhogyan is ér haza, már most nagyon várja, hogy a gyermekét a kezében tartsa.

Bodó elmondta, az ő kisgyermeke van legkésőbbre kiírva, de ha előbb érkezne, akkor egy gyors hazautazással szeretné segíteni a párját. "Remélem, hogy megvár a kicsi, hogy hazaérkezzek, és akkor minden rendben lesz. Egy biztos, apa leszek" - mondta Bodó, aki  elárulta, egyelőre a vb és az olimpiai kvalifikáció miatt most még jobban izgul.

A teljes videót itt nézheti meg: