Musorujsag
Élő Eredmények

Lékai Máté: Ez csak egy győzelem, semmit nem értünk még el ezen a vb-n

m4sport.hu/M4 Sport
Az irányító szerint nincs hurráhangulat a válogatottnál Katar legyőzését követően, hiszen „semmi nem értek még el a világbajnokságon”. Lékai Máté és Csoknyai István értékelése a harmadik csoportmeccs után.

A hatgólos Lékai az M4 Sportnak elmondta, tudták a meccs előtt, hogy kire kell figyelniük a katari válogatottból. Jól sikerült tömöríteni a védőfalat, és a kilépők mögött is le tudták zárni a beállók területeit.

„Semmit nem értünk még el ezen a világbajnokságon. Ez egy győztes meccs volt, de ennyi. Dolgozunk tovább. A céljaink azért még nagyon messze vannak” – reagált higgadtan a csoport esélyeit firtató kérdésre.

„A védekezésünk egyre hatékonyabb. Nagy Laci beálltával a kettes poszton stabilizálódtunk, Ligetvári Patrik is komolyan besegített, és Sipos is szépen dolgozott. Mindig feszesen tudtuk tartani a védekezést” – értékelt Csoknyai István, aki szerint a meccs legjobbjának megválasztott Lékai Máté „szenzációsan vezette le a játékot”, és a támadójátékon is látott fejlődést a korábbi meccsekhez képest.

Hozzátette, mindig van min javítani, így a hétfői játékot is elemezni fogják, de egy kis pihenésre is jut idő a keddi szünnapon.

További tartalmak