Musorujsag
Élő Eredmények

Nem pótolja a sérült Balogh Zsoltot a kéziválogatott

MKSZ
Nem használja ki első cserelehetőségét Balogh Zsolt sérülése miatt a német-dán közös rendezésű világbajnokságon szereplő magyar kézilabda-válogatott.

A 18 góljával a mieink eddigi legeredményesebb játékosának bokája hétfőn, a Katar elleni mérkőzés első félidejében sérült meg, kedden hazautazott, a gyógykezelése Magyarországon folytatódik, és a hátralévő két csoportmeccsen – Egyiptom és Svédország ellen – biztosan nem lép pályára. A panaszok várható csökkenését követően, a csoportkör után újra csatlakozhat a válogatotthoz.

Balogh Zsolt, miután megsérült a német-dán közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokság csoportkörének 3. fordulójában játszott Magyarország - Katar mérkőzésen Koppenhágában 2019. január 14-én. (MTI/Illyés Tibor) Balogh Zsolt, miután megsérült a német-dán közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokság csoportkörének 3. fordulójában játszott Magyarország – Katar mérkőzésen Koppenhágában 2019. január 14-én. (MTI/Illyés Tibor)

A hazai szövetség tájékoztatása szerint mivel jó esély mutatkozik rá, hogy a Szeged jobbátlövője a csoportkört követően visszatérhet a válogatotthoz és pályára léphet a torna második szakaszában, a Csoknyai István, Vladan Matics szövetségi kapitányi páros úgy döntött, nem használja ki első cserelehetőségét, mivel Balogh visszatérésével a második változtatást is végre kellene hajtani, ám a vb még csupán az egyharmadánál tart.

Az Egyiptom (szerda, 18 óra) és a Svédország (csütörtök, 20:30) elleni mérkőzéseket így 15 játékossal kell megvívnia az együttesnek. Az M4 Sport és az m4sport.hu mindkét meccset élőben közvetíti.

További tartalmak