Musorujsag
Élő Eredmények

Árokba borult a Renault F1-es kamionja Győr közelében

Boxutca
Olvasóink beszámolója szerint árokba borult az F1-es Renault-csapat egyik Hungaroringre tartó kamionja az M1-es autópályán Győr közelében.

Szegény Renault-t még az ág is húzza. Azok után, hogy Németországból pont nélkül, dupla kieséssel távoztak, a Magyar Nagydíjra indulva is baleset érte őket. Számos olvasónktól kaptunk képeket arról, hogy az M1-es autópályán a franciák F1-es csapatának egyik kamionja árokba borult.

A beküldött fotók és beszámolók alapján a sárga kamion a szalagkorlátot átszakítva tért le az útról. A baleset az Útinform tájékoztatása szerint Lébény térségében, a 147 kilométernél történt még a hétfő reggeli órákban. „A jármú műszaki mentését megkezdték, emiatt lezárták a külső sávot” – áll a honlapjukon.

Időközben a versenycsapat is reagált, és megerősítette, a baleset valóban az ő kamionjukkal történt. „A sofőrt, aki az előírásoknak megfelelően közlekedett, kimentették a járműből. Tudatánál volt, nem szenvedett súlyosabb sérülést. Kórházba szállították további vizsgálatokra. Más jármű nem volt érintett a balesetben” – közölték.

Fotó: Háromszéki Markó Fotó: Háromszéki Markó
Ezt a fotót Lövei Győző olvasónk készítette az M1-esen A fotót Lövei Győző olvasónk készítette az M1-esen

Németországban Daniel Ricciardo a kipufogó meghibásodása miatt már a verseny első harmadában kiesett, míg Nico Hülkenberg úgy csúszott falba a 39. körben, hogy előtte a második helyen is állt, és volt esélye a dobogós helyezésre is. A mostani Bahrein után a második kettős kiesése volt az enstone-iaknak, akik Danyiil Kvjat harmadik helyével egy pozíciót visszacsúsztak a konstruktőri bajnokságban, és már csak 6.-ak a Toro Rosso mögött.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Mikor lesz vége az átoknak?
El van átkozva a Forma–1-ben dobogón még sosem álló Nico Hülkenberg. Hazai versenyén kapott újabb esélyt a legjobb háromba kerülésre, ám egy ártalmatlannak tűnő hiba, és a jégpályaként működő furcsa bukótér ezt is elvette tőle.
F1 Hírek