Musorujsag
Élő Eredmények

Az M4 Sport és az MLSZ közös nyereményjátéka

m4sport.hu
Két mérkőzés, 200 belépő, 50 boldog nyertes. Az M4 Sport és a Magyar Labdarúgó-szövetség közös játékában nézőink és olvasóink a válogatott Észtország, valamint Finnország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzéseire nyerhetnek páros belépőket.

magyar válogatott

A magyar válogatott novemberben két mérkőzéssel zárja a Nemzetek Ligája csoportkörét, 15-én (csütörtökön) Észtországot, 18-án (vasárnap) Finnországot fogadja a Groupama Arénában.

Akik a következő napokban (szerdán, csütörtökön és pénteken) figyelemmel követik az M4 Sport naponta ötször látható Sporthírdóját, illetve követik csatornánk Facebook-oldalát, mindkét mérkőzésre kilátogathatnak és magukkal vihetnek plusz egy főt.

A Sporthíradóban elhangzó napi kérdés helyes megfejtői között napi 10, összesen 30 darab dupla páros belépőt sorsolunk ki (mindkét mérkőzésre kettőt-kettőt, tehát összesen négy jegy a nyeremény). A játékban való részvétel feltételeit és a részletes játékszabályzatot itt olvashatja el.

Kizárólag az M4 Sport Facebook-oldalán csütörtökön és pénteken futó játékunknak további 20 nyertese lesz. A játékban való részvételnek két feltétele van: az adott napon közzétett bejegyzés alá kommentben meg kell jelölni azt az ismerőst, akivel kilátogatna a mérkőzésekre, illetve küldeni kell egy ematlt a valogatottjegy@mtva.hu címre. A részletes játékszabályzatot itt olvashatja el. 

A jegyeket a Millenium Hotelnél (1089 Budapest, Üllői út 94-98.) lehet átvenni, mindkét mérkőzés napján 18:00-tól.

További tartalmak