Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Elindult a 2020-as foci Eb első számú oldala

m4sport.hu
Elindult a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság hivatalos, magyar nyelvű, tematikus oldala, amely az UEFA és az M4 Sport együttműködésének eredményképp jött létre.
epa05550492 The UEFA championship trophy during  unveiling of the UEFA EURO 2020 tournament and the host city Logo in the City Hall in London, Britain 21 September 2016.  EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA (fotó: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA)

Kevesebb mint egy év múlva már javában zajlik a 16. labdarúgó Európa-bajnokság, 2020. június 12. és július 12. között, most először Európa-szerte 12 városban.

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) Magyarországon a torna összes mérkőzését élőben közvetítő M4 Sport hivatalos weboldalával, az m4sport.hu-val dolgozik együtt annak érdekében, hogy a magyar szurkolók minél több  releváns információt megtudjanak a részben magyarországi rendezésű Eb-vel kapcsolatban – legyen szó jegyvásárlásról, a selejtezők és a torna mérkőzéseiről, a szurkolói zónákról, valamint az aktuális hírekről.

Budapesten három Eb-csoportmérkőzést és egy nyolcaddöntőt rendeznek majd, amennyiben az E csoportban jelenleg éllovas magyar válogatott kijut a tornára, két csoportmérkőzését biztosan hazai pályán játszhatja.

(fotó: MTI/Illyés Tibor) Az újonnan épülő Puskás Aréna lesz a budapesti Eb-meccsek otthona (fotó: MTI/Illyés Tibor)

Az UEFA és az M4 Sport kiterjesztett együttműködése azt jelenti, hogy az Eb hivatalos magyar nyelvű oldala az m4sport.hu lesz már a mai naptól, egészen a torna végéig.

Akik ezentúl az m4sport.hu tematikus Eb-oldalára kattintanak, számos hasznos információt és unikális tartalmat találhatnak majd, az aktuális hírek mellett összefoglalók, statisztikák, érdekességek, exkluzív interjúk, videók (hazai, valamint nemzetközi sztárokkal), az európai és a hazai szövetség (MLSZ) közleményei teszik színesebbé a tornáig hátralévő kevesebb mint egy évet, illetve az Európa-bajnokság heteit, egészen a londoni fináléig.

Skillzy, a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság kabalafigurája (fotó: MTI/EPA/Anatolij Malcev) Skillzy, a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság kabalafigurája (fotó: MTI/EPA/Anatolij Malcev)

Amire mindenképp fontos felhívni a figyelmet, hogy szerdától – egy hónapon keresztül – lehet jegyeket igényelni a tornára. A június 12-én, 14 órakor indult és július 12-én záruló első értékesítési szakaszban az összes mérkőzésre, így a 4 budapesti összecsapásra is lehet jelentkezni a belépőkért, már 30 eurós összegtől.

A magyar fővárosban megrendezett találkozókra 30, 75 és 125 euróért lehet jegyet váltani. A belépőkre a magyar nyelvű euro2020.com/tickets oldalon lehet jelentkezni, a regisztráció semmilyen további kötelezettséggel nem jár: az egy hónapos időszakban beérkező igényléseket egy augusztusi sorsolás követi, a szerencsés érdeklődők ezt követően vehetik meg ténylegesen belépőiket.

További információkat korábbi cikkünkben talál.