Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Magyarországon nem tétováznak a 2020-as Eb-re jegyet igénylők

MLSZ
Egy hét alatt több mint 4,5 millió jegyigénylés érkezett a jövő nyári labdarúgó Európa-bajnokságra.
 

Az európai szövetség (UEFA) honlapjának közlése szerint a múlt szerdán megkezdődött regisztrációs időszak óta 190 országból érkezett belépővásárlási igény.

Az Európa 12 városában, közte Budapesten megrendezésre kerülő torna mérkőzéseit Angliából, Németországból, Oroszországból, Magyarországról, Hollandiából és Dániából szeretnék a legtöbben a helyszínen megtekinteni.

Belépőket a magyar nyelvű uefa.com/euro2020.com/ticketing oldalon lehet igényelni.

A legtőbb igény a londoni Wembley Stadionban megrendezésre kerülő döntőre érkezett. A tornára (melyet 2020. június 12. és július 12. között rendeznek) összesen hárommillió belépőt értékesítenek, az első igénylési időszak július 12-én zárul, az első sorsolást a jegytulajdonosokról július végén tartják.

A jegyigénylés mellett továbbra is várják az önkéntesek jelentkezését. Aki egy életre szóló élménnyel szeretne gazdagodni, a http://euro2020.mlsz.hu/onkentes oldalon tudja leadni jelentkezését.

Az M4 Sport az UEFA kiterjesztett együttműködési partnere, így honlapunk tematikus oldalán minden friss információt megtalálnak az érdeklődők.