Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Akik bejelentkeztek az Euro2020-ra – az U21-es Eb sztárjai

m4sport.hu
Vasárnap végéhez ér az olaszországi U21-es Európa-bajnokság, melyről kijelenthetjük, hogy a nyár toronymagasan legszínvonalasabb labdarúgótornája volt. A spanyol-német döntő előtt számba vesszük, mely játékosok nyújtották a legkiemelkedőbb teljesítményt, akik akár a 2020-as Eb sztárjai is lehetnek.

Dani Ceballost már legutóbbi U21-es kontinensviadalon is a legjobb játékosnak választották, és ezúttal sem adta alább teljesítménye színvonalát a Real Madridban kevés bizalmat kapó középpályás. Két bombagólját leszámítva is számtalanszor megcsillantotta képességeit.

 

A döntőben így is a másik oldalon találjuk majd az MVP-cím legfőbb várományosát. Luca Waldschmidt négy meccsen hét góllal állt a német együttes élére. És nemcsak a kapu közvetlen közelében találta fel magát a Freiburg csatára, a románok elleni elődöntőt legurított szabadrúgásból döntötte el, nem beszélve az Ausztria elleni föld-levegő rakétájáról.

Ianis Hagi le sem tagadhatná, kinek a fia. Akárcsak édesapja, a legendás Georghe Hagi, 10-essel a hátán irányít a pályán. Technikailag kiválóan képzett és kreatív is, miközben a gólokkal sem adós.

A házigazda olaszok ugyan a csoportban ragadtak, de Federico Chiesa góljaival és villanásaival bizonyította tehetségét, ami miatt a legnagyobb olasz klubokkal hozzák szóba a Fiorentina támadóját. Aki szintén nem akármilyen felmenővel dicsekedhet, édesapja, Enrico trequartusták aranykorában alkotott. A már a felnőtt válogatottban is bemutatkozó fiú ugyancsak tökéletesen képzett, sebessége pedig magasabb dimenzióba is helyezi játékát.

 

A spanyol-német döntőt vasárnap 20:45-től az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetíti.

Ott akar lenni a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzésein? Az első és egyben legfontosabb jegyigénylési időszak július 12-ig tart a kontinens 12 nagyvárosában, köztük a négy mérkőzésnek is otthont adó Budapesten is megrendezésre kerülő tornára. A három árkategóriába eső belépőkért uefa.com/euro2020.com/ticketing magyar nyelvű oldalon jelentkezhet. Ott akar lenni a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzésein? Az első és egyben legfontosabb jegyigénylési időszak július 12-ig tart a kontinens 12 nagyvárosában, köztük a négy mérkőzésnek is otthont adó Budapesten is megrendezésre kerülő tornára. A három árkategóriába eső belépőkért uefa.com/euro2020.com/ticketing magyar nyelvű oldalon jelentkezhet.