Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Jelentkezzen önkéntesnek, ha a színfalak mögött követné a 2020-as foci Eb-t

m4sport.hu
Önkéntesként amellett, hogy izgalmas feladatok ellátásával bekapcsolódhatsz az Európa-bajnokság szervezésébe, a színfalak mögül figyelheted az eddigi legnagyobb kontinensviadal előkészületeit és lebonyolítását.

Június 3-án Magyarországon is elindult a jelentkezés a jövő nyári kontinenstorna Önkéntes Programjába.

Az egész Európát átszelő eseményen fontos szerepet kapnak az önkéntesek, akik a 12 rendezővárosban fogják segíteni a szervezők munkáját. Ők lesznek a 2020-as Eb arcai, velük fognak érintkezni a szurkolók. Különböző, izgalmas feladatokon keresztül pedig betekinthetnek a 60. évfordulóját ünneplő torna világába.

Színes, változatos feladatok várnak önre az önkéntesek között:
– dopping kísérőként a játékosok közelében lehet;
– közvetítési önkéntesként első kézből értesül a közvetítés részleteiről a színfalak mögött;
– ceremónia önkéntesként a meghívott vendégekért kezeskedhet;
– marketing önkéntesként a szponzorok helyszíni munkájába láthat bele;
– kereskedelmi tevékenységek monitorozása jogi szempontból, kisebb önkéntes csapatok teljes körű irányításával vezetői tapasztalatokra tehet szert;
– az UEFA delegáltaknak segíthet a különböző helyszíneken; fogadhatja a csapatok a reptereken és a szállodákban

Lisztes Krisztián (fotó: mlsz.hu) Lisztes Krisztián a budapesti Eb-helyszín önkénteseinek nagykövete. (fotó: mlsz.hu)

Ne maradjon le a lehetőségről, hogy új barátokat, tapasztalatot szerezzen és testközelből élje át az Eb izgalmait. Jelentkezni az euro2020.mlsz.hu/onkentes oldalon tud.

Önkéntesnek az jelentkezhet, aki 2020. május 1-ig betölti 18. életévét, legalább társalgási szinten tud angolul, valamint eljár az interjúkra, képzésekre, műszakokra.

A rengeteg tapasztalatszerzés mellett számos más előnnyel is jár, ha valaki önkéntesként dolgozik a 2020-as Európa-bajnokágon, speciális szakképzések mellett, az önkéntesnek teljes Adidas felszerelés jár, megkapja az UEFA EURO 2020 Önkéntes Tanúsítványát, ingyenes étel és ital ellátást, valamint UEFA EURO 2020 ajándéktárgyakat kap.