UEFA EURO 2020 - Hírek

Az UEFA kisorsolta az Eb-jegyeket

| Forrás: MLSZ
Az előzetesen ígértnél korábban sorsolta ki az UEFA a 2020-as Európa-bajnokság az első körben piacra dobott jegyeket. Kedden e-mailen értesítette az érintetteket, hogy sikerrel járt-e a jelentkezésük.
 

Az MLSZ tájékoztatása szerint a mintegy 1,5 millió jegyre több mint 19 millió igénylés érkezett a szövetség oldalán, a sokszoros túljelentkezés eredményeként az igénylők jelentős hányada sajnálkozó üzenetet kapott. Azonban számukra sincs veszve minden, hiszen jövő nyárig további jegyek is elérhetőek lesznek – igaz, már sokkal kisebb számban, mint a most véget ért első fázisban.

A szerencsés, kisorsolt jegyigénylőknek augusztus 18-ig kell kifizetniük jegyeik árát az UEFA tájékoztató e-mailjében megjelölt módon, ugyanazon a felületen, amelyen korábban a jegyeket igényelték. Akik ezt a határidőig nem teszik meg, azok elveszítik jegyeiket.

A ki nem fizetett jegyek a Fans First programba kerülnek át, ahol azok a szurkolók vásárolhatják majd meg őket, akik a mostani sorsoláson nem jártak szerencsével. A program további részleteiről az UEFA a későbbiekben küld tájékoztatást, így érdemes a regisztrációkor megadott e-mail fiókot rendszeresen ellenőrizni.

2019. decemberében a kontinenstornára kijutott nemzetek szurkolói számára további jegyek válnak elérhetővé, de ezúttal is sokkal alacsonyabb számban, mint az a mostani fázisban történt. Amennyiben egy csapat a Nemzetek Ligája rájátszásából kvalifikálja magát a 2020-as Európa-bajnokságra, akkor szurkolói 2020. áprilisában tudnak majd jegyet váltani.

Azoknak a szurkolóknak, akik jegyhez jutottak és azt/azokat augusztus 18-ig ki is fizetik, de mégsem tudnak részt venni a mérkőzésen, lehetőségük lesz a jegyeiket újra értékesíteni az UEFA hivatalos platformján ugyanazért az árért, amennyiért megvették azokat. Ekkor tehát újabb belépőket lehet majd megvásárolni. Ezen fázis részleteiről 2020. tavaszán ad majd tájékoztatást az UEFA.

További Hírek