Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Marco Rossi: Mi is hibáztunk és a játékvezetők is

m4sport.hu
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint csapata nem érdemelt vereséget a szlovákok elleni hazai Európa-bajnoki selejtezőn. Marco Rossi úgy fogalmazott, játékosai és a játékvezetők is hibáztak.

„Elkövettünk néhány hibát, ezért vesztettünk. Nem alibit keresek, de sajnos a játékvezetői csapat is nagyon sok hibát követett el. Az első gól teljesen egyértelmű lesállást követően született és ez alapvetően befolyásolta a meccset. A második gól a mi hibánk volt, rosszul helyezkedtünk. Összességében nem érdemeltünk vereséget, a játékosok mindent megtettek, nagyszerű volt a hozzáállásuk.”

Az 55. születésnapját éppen a mérkőzés napján ünneplő olasz tréner hozzátette, a csapat pont azt a két mérkőzését veszítette el a csoportban, amit igazán meg akart nyerni. „Ez nagyon csalódottá tesz minket, de keményen kell dolgozni és emelt fővel menni tovább előre.”

Rossi szerint bonyolulttá vált a helyzet a csoportban, amelynek kiegyenlítettségét jól mutatja a döntetlennel zárult Azerbajdzsán–Horvátország meccs. „Minden lehetséges még, oda kell mennünk, harcolnunk kell és a célunk az kell legyen, hogy valamit elhozzunk onnan. Most minden sokkal bonyolultabb, mint korábban volt, de még mindig hinnünk kell, mert a hit az, ami elősegíti a megfelelő erőfeszítést és azt, hogy elérjük a célunkat.”