Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Szoboszlai Dominik: „Balázs mondta, hogy most eljött az én időm”

m4sport.hu
Szoboszlai Dominik megszerezte első gólját a magyar válogatottban, de a 18 éves középpályás öröme nem lehetett teljes, hiszen 2–1-es vereség lett a Szlovákia elleni Eb-selejtező vége.

„Sajnos nem sikerült győznünk, a gólomnak örülök, de ez sem volt elég, koncentrálnunk kell a következő meccsekre, ha azon múlik, azokon a mérkőzéseken szerzünk három pontot és jutunk ki az Eb-re” – értékelt az M4 Sportnak a lefújás után a Red Bull Salzburg középpályása a rá jellemző egészséges önbizalommal.

„Nagyon akartuk a sikert, mindenki akarta, tényleg le a kalappal a csapat előtt. Elég tempós egy ilyen mérkőzés, főleg úgy, hogy hátrányból kellett felállnunk. Sajnos a szerencse sem állt mellénk, annak ellenére, hogy a szünet után egyből egyenlíteni tudtunk. Előre kell néznünk, ezt a meccset elfelejtjük és megyünk tovább.”

Szoboszlai ötödik válogatott mérkőzésén talált be először címeres mezben, egy szabadrúgás után. Mint az interjúban elárulta, Dzsudzsák Balázs először ajánlotta fel neki a lehetőséget és szerencsére sikerült is élnie vele. Hozzátette, eddig nem sokat játszott együtt Sallai Rolanddal, de örül, hogy érezték egymást a pályán.

„A következő napok arról szólnak, hogy lenyugszunk és fejben eldöntjük, mit is akarunk ettől az Eb-től. Szerintem mindenki nagyon akarja és láttuk, hogy mindegy, ki jön vagy hova megyünk, Horvátország , Wales… három pontot kell szerezni és kész” – tette hozzá.

(forrás: M4 Sport) (forrás: M4 Sport)