2018-as Labdarúgó-Világbajnokság

Vissza az

-ra

Élő stream csatornák X

2018 Foci-VB - Cikkek

Moszkvában nem vacakoltak: elvitték a Vörös térről az ál-Messit

| Forrás: Bild
Hatalmas feltűnést keltett a moszkvai Vörös téren Lionel Messi... iráni hasomnása, aki azonban nem sokáig élvezhette a sztároknak kijáró kitüntetett figyelmet.

A 26 éves Reza Parastesh Barcelona-mezben jelent meg az ikonikus téren, egyből hatalmas tömeg gyűlt köré, az egymást taposó emberek mind vele akartak fotózkodni abban a hitben, hogy valóban az argentin szupersztárba botlottak bele.

iranian messi ( Messi Irani ) (@rezaparastesh) által megosztott bejegyzés,

 

A kaotikus jeleneteknek a hatóságok vetettek véget, előállították az ál-Messit, akit az iráni sajtó beszámolói szerint nyilvános zavarkeltéssel vádolnak. Az esetet azonban még az intézkedő orosz rendőrök sem vehették túl szigorúan, közülük ugyanis néhányan lőttek vele néhány szelfit, néhány kolléga pedig autogramot kért tőle.

Nem ez az első eset, hogy előállítás lesz Reza Parastesh feltűnéséből, tavaly májusban az iráni Hamadan városában kapcsolták le, akkor még a kocsiját is lefoglalták. A diák egyébként sztárnak számít hazájában, mivel tényleg szinte a megszólalásig hasonlít Messire. Interjúkad ad, fotózkodnak vele, sőt, még néhány modellszerződést is bezsebelt már a kinézetének köszönhetően.

Hírek