Musorujsag
Élő Eredmények

Mindent törölt Hamilton

Mindent törölt Hamilton

Instagram
Karácsonyi videója kapcsán kapott kritikái után Lewis Hamilton drasztikus lépésre szánta el magát: mindent törölt Intagramjáról.

A Mercedes versenyzője azzal húzta ki a gyufát egyeseknél, hogy közzétett egy karácsonyi videót, melyen számon kéri kis unokaöccsén, miért visel rózsaszín hercegnőjelmezt. Lewis Hamilton a kapott bírálatokra sűrű bocsánatkéréssel reagált a Twitteren, hangsúlyozva, nem állt szándékában senki megsértése vagy megalázása.

Az ügy ezzel azonban még nem ért véget. Hamilton bizonyos követői hozzászólásaira reagálva újra véleményt nyilvánított, „kedvelt” például olyan reakciót, melyben egy szurkoló megállapítja, nem is volt miért bocsánatot kérnie. Ezt újabb kritikák követték.

A következmény az lett, hogy a négyszeres világbajnok péntek este minden fotót és videót törölt Instagram-fiókjáról. Azóta egy üres oldal, valamint a „Még nincsen poszt” kiírás várja az F1-es mezőnyben legnagyobbnak számító, 5,7 milliós követőtáborát. Hamilton emellett a Twitterről is törölte korábbi bocsánatkérését, legutóbbi bejegyzése pedig október végéről való.

Ez az üres oldal várja most Hamilton követőit (Fotó: Instagram) Ez az üres oldal várja most Hamilton követőit (Fotó: Instagram)
Borítókép: Lewis Hamilton (Fotó: XPB)

További tartalmak