Musorujsag
Élő Eredmények

Nem hiába Jégember: Räikkönen tönkreverte ellenfeleit a jégen

Nem hiába Jégember: Räikkönen tönkreverte ellenfeleit a jégen

You Tube
Stílusa miatt nevezik őt Jégembernek, de a látottak alapján más ok is lenne rá. Kimi Räikkönen előbb tönkrevert pár szurkolót egy jeges versenyen, majd egy drónnal is összecsapott.

A „sisu” és a sok jég – ezzel szokás indokolni, hogy méreteihez képest olyan sok nagyszerű versenyzőt ad Finnország az autósportnak. Kimi Räikkönen egyike országa valaha volt legjobbjainak, s hogy a „sisu” megvan benne, azt már számos alkalommal bizonyította. Most pedig azt is megmutatta, mit tud az egyik legnagyobb képességteszten, egy jeges versenypályán.

A Ferrari partnere, a Shell szervezett egy jeges-havas futamot a svájci Alpokban, ahol négy szurkoló volt az ellenfele. Néztek is egy nagyot a szerencsések, amikor meglátták betoppanni 2007 bajnokát. Aztán ennél is jobban elképedtek, amikor a pályán is megmutatta, mit tud.

„Csak néztem az íveit – őrület volt!” „Kimi egyszerűen tönkrevert bennünket. Hihetetlen volt.” „Lerí róla, hogy profi. Elképesztő élmény volt” – mondták az ideiglenes ellenfelek, akik életre szóló élménnyel gazdagodtak.

Räikkönen aztán még egy drón ellen is harcba szállt. Az eredmény? Alább látható!

További tartalmak