Musorujsag
Élő Eredmények

Esőben teljesítette első métereit az új Red Bull!

Esőben teljesítette első métereit az új Red Bull!

Red Bull
A nem túl kedvező körülmények ellenére Daniel Ricciardo már teljesítette első köreit az új Red Bull-lal.

Esős körülmények fogadták a Red Bullt Silverstone-ban, ahol először vitték pályára a hétfőn bemutatott új RB14-es modelljüket. A volánnál a tesztre már reggel megérkező Daniel Ricciardo ült, aki az első közzétett képek tanúsága szerint extrém esőgumival  futott ki az igen nedves aszfaltra.

Ezzel az új autójával általában késlekedő osztrák csapat lett az első, amely kipróbálta 2018-as masináját – s egyben a most közölt fotó az első, amely mozgás közben örökített meg egy glóriával fölszerelt aktuális gépet.

Mozgásban a Red Bull RB14 (Fotó: Red Bull) A Red Bull RB14-es silverstone-i bejáratása (Fotó: Red Bull)

Az úgynevezett filmes napon a Red Bullnak mindössze 100 kilométer megtétele engedélyezett, a teszt során pedig nem használhatják a Pirelli versenyekre szánt gumitípusait, csak demóabroncsokon körözhetnek.

Mozgásban a Red Bull RB14 (Fotó: Red Bull) A Red Bull RB14-es silverstone-i bejáratása (Fotó: Red Bull)

Videón az RB14-es:

Ricciardo egyébként a délelőtt folyamán új versenyzői ruházatát is megmutatta a csapat közösségi oldalán. A sötétkék, fehér bikaemblémával ellátott overallja jól illik a bemutatott autó festéséhez – annak ellenére, hogy az csak átmeneti, és a versenyre szánt változatot csak Barcelonában mutatja meg a gárda.

 

 

 

Borítókép: Mozgásban a Red Bull RB14 (Fotó: Red Bull)

További tartalmak