Musorujsag
Élő Eredmények

Videó: Először pályán a Sauber és a Toro Rosso!

Videó: Először pályán a Sauber és a Toro Rosso!

Sauber, Toro Rosso, Honda
A szerdai napra talán egyik csapat sem tervezett bemutatót, ám mindez nem jelenti azt, hogy az F1 megtorpant volna. A Toro Rosso és a Sauber már a pályán próbálgatja új autóját!

Már az F1-es mezőny fele bemutatta 2018-as versenygépét. Szerdán az előzetes tervek szerint nem csatlakozik hozzájuk újabb csapat, ám debütálásokra így is sor kerül. Két istálló tudniillik ma tartja filmes napját, melyet új gépe bejáratására használ.

Az egyik helyszín Barcelona, ahol a tegnap bemutatott Alfa Romeo Sauber hajtott pályára. Erről a svájciak egyelőre egy rövid videót tettek közzé, melyből kiderül, az első menet tapasztalt versenyzőjüké, Marcus Ericssoné (igaz, a glória miatt ezt sisak alapján már nem olyan egyszerű megállapítani…).

Jó pár kilométerrel odébb, Olaszországban eközben egy eddig még nem látott autó is első tesztjére készül. A Toro Rosso Misanóba utazott a bejáratására, melyen először próbálhatják ki élesben az új Honda-motorjukat. E filmezésről a faenzaiak egyelőre egy sejtelmes videót tettek közzé, melyen egy fehérnek tűnő autó homályos tükörképe látható (vagy nem látható). Bár az istálló hivatalosan csak február 26-án Barcelonában leplezi le az STR13-at, a jelek szerint van rá esély, hogy ennél már hamarabb is megláthatjuk azt.

További tartalmak