Hamilton a Mercedes dolgozóinak: A mi csapatunk a legjobb!

Hétfőn a Mercedes főhadiszállására utazott a csapat négyszeres világbajnoka, Lewis Hamilton, aki a kötelező körök lefutását követően személyesen üzent a dolgozóknak, kiemelve, igazi megtiszteltetésnek érzi, hogy az istálló része lehet. Azt is egyértelművé tette, célja a címvédés!

Lewis Hamilton (Fotó: Mercedes)
A már az Ausztrál Nagydíjra készülő brit klasszis részt vett az ilyenkor menetrendszerű mérnöki megbeszéléseken, de néhány szponzori kötelességének is eleget tett a Mercedes F1-es csapatának központjában (Brackley-ben). Ebéd után a létesítmény dolgozóira is „szakított időt”, és egy személyes üzentet küldött nekik, az ő érdemeiket is méltatva.

„Amikor a szezon elején ellátogatok a gyárba, és látom, mennyi különböző területen zajlik az autó tervezése és gyártása, az mindig lenyűgöz” – kezdte a címvédő. „Lenyűgöz, ahogyan összeállnak az alkatrészek és egy ilyen csodás műalkotást hoznak létre.”

 

 

„Mindig elcsodálkozom azon, mire képesek a dolgozók, az egyik legcsodálatosabb érzés pedig az, amikor az első tesztnapon végre beleülhetek az autóba. Hihetetlenül áldottnak érzem magam, hogy egyike lehetnek annak a két embernek, akik vezethetik ezeket a versenygépeket” – folytatta, majd megígérte, csapattársával együtt mindent megtesz azért, hogy sikereket érjen el autójával.

„Az egész csapat hihetetlen munkát végzett, és szeretném, ha tudnátok, hogy az első versenyen mindent megteszünk majd, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el, és remélhetőleg a Ferrari és a Red Bull előtt végzünk majd” – fogalmazott.

„Ez már a hatodik évem a csapatnál, és nagyon biztató látni, hogy mindenki motivált. Van valami, ami közös bennünk: mind arra törekszünk, hogy a legjobban végezzük a munkánkat, ezt követően pedig tovább fejlődjünk, fellépjünk a következő szintre. Az elmúlt években kialakuló csapategységhez nincs hasonló. Mind együtt dolgozunk, éppen ezért ez a legjobb csapat. Számomra ez roppant inspiráló. Mindent bele fogok adni a szezon során. A cél az ötödik cím” – zárta gondolatát.

Lewis Hamilton (Fotó: Mercedes) Lewis Hamilton (Fotó: Mercedes)