Musorujsag
Élő Eredmények

A VI. Nagy Futam élőben az M4 Sporton

A VI. Nagy Futam élőben az M4 Sporton

Boxutca
10:15-kor kezdődik a Nagy Futam motorsport eseményeinek közvetítése.

Május elseje immáron hatodik alkalommal már nem csak a munka ünnepe, hanem Magyarországon az autósporté is egyben. A Nagy Futam ugyanis hatodik évfordulójához érkezik, melynek fő programját az M4 Sport természetesen élőben közvetíti.

10:10-kor kezdődik az élő adás, mely az m4sport.hu-n is elérhető lesz. Megmutatjuk a programnyitó versenyzői felvonulást, és persze érkezik majd a hétvége sztárvendége, az Aston Marin Red Bull Racing Team versenyzője, Max Verstappen, aki 10:25 környékén köröz majd a rögtönzött „versenypályán” (Erzsébet tér – Károly körút – Astoria – Ferenciek tere).

Verstappen a 2012-es Red Bull-lal bemutatózik, amiben még a V8-as erőforrás dübörög. Az F1-es körözést képben és hangban is végigélvezhetjük majd.

A Forma-1-es programon túl itt lesznek természetesen az MTVA állandó F1-es szakértői, Michelisz Norbert és Kiss Norbert is. Jönnek a zengős srácok, Nagy Norbert és Szabó Zsolt Dávid, de a már szinte hazajáró Gerhard Berger is tiszteletét teszi a stúdiónkban és a pályán is. Köröz majd a Nagy Futamon Rene Rast és Timo Glock is (DTM), valamint az egyetlen F1-es pontszerzőnk, Baumgartner Zsolt. És bár versenyezni nem fog, de megjelenésével emeli a program színvonalát a Forma-1 új tulajdonosi körének képviselője, Chase Carey, akivel Szujó Zoltán és Wéber Gábor majd a 13 órakor záródó adás végén beszélgetnek majd.

A közel háromórás élő műsor előtt és alatt többször jelentkezünk majd szintén élő adással a Boxutca Facebook oldalán.

További tartalmak