Musorujsag
Élő Eredmények

„Nyiúúúú!” – kiderült, ki trollkodott az austini élő adásban

„Nyiúúúú!” – kiderült, ki trollkodott az austini élő adásban

Twitter
Leleplezte magát az a férfi, aki az Amerikai Nagydíj alatt F1-es motorhangokat imitálva zavarta meg az élő világközvetítést.

Volt, aki csak nevetni tudott, voltak, akiknek a szavát akasztotta meg, de az biztos, hogy a világ számos F1-es kommentátorát sikeresen megzavarta az az ember, aki az Amerikai Nagydíj elején (régi) motorhangot imitálva nyávogott bele a pálya körül elhelyezett egyik térmikrofonba, pár másodpercre világhírnévre szert téve ezzel.

A verseny után sokan találgatták, ki lehetett a világ élő közvetítését megtrollkodó figura – most lehullt a lepel a kilétéről. Egy Luis Baeza nevű szakállas férfi a héten megosztott egy videót közösségi oldalán arról, ahogyan a partizánakciót elkövette. Az austini pálya híres tornyának tetején nézte a versenyt, ott volt elhelyezve egy szőrös térmikrofon – a közvetítők pechjére a nézők számára elérhető közelségben. Baeza elmondása szerint a felvételen szintén látható barátja vetette fel a mikrofonba nyávogás ötletét, amit ő láthatóan jó poénnak talált.

Bár eleinte kétséges volt, valóban ő volt-e a zavarkeltő, ám később felkerült a világhálóra az általa közzétett és a közvetítésben szerepelt felvételek szinkronizált változata is, mely bizonyította a férfi igazát.

Ügy megoldva, mindenki megnyugodhat. A közvetítők meg gondolkodhatnak azon, jövőre hová helyezzék a mikrofonjaikat…

 

További tartalmak