Musorujsag
Élő Eredmények

Kisebb vagyonért bárki együtt bulizhat a búcsúzó Alonsóval

Kisebb vagyonért bárki együtt bulizhat a búcsúzó Alonsóval

Formula1.com
Búcsúbulit rendeznek Fernando Alonso múzeumában a spanyol sztár hétvégi utolsó F1-es fellépése alkalmából. Kisebb vagyonért azonban Abu-Dzabiban akár még együtt is lehet ünnepelni a kétszeres bajnokkal.

Bár a visszatérés lehetőségét nem zárta ki, Fernando Alonso mégis úgy készül a hétvégi Abu-dzabi Nagydíjra, mintha az a legutolsó Forma–1-es fellépése lenne. A spanyol szurkolói számára is lehetőséget biztosít arra, hogy emlékezetes legyen az elköszönés: a szülővárosa, Oviedo közelében létrehozott versenypályája és múzeuma nagyszabású rendezvénynek ad otthont a hétvégén.

A futam vasárnapján a szurkolók ingyenesen látogathatnak a múzeumba, ahol a McLarennel és a spanyol Movistarral együttműködésben óriási kivetítőket helyeznek el, melyeken élőben lesz követhető a sivatagi villanyfényes verseny.

Eközben viszont a valós helyszínen, Abu-Dzabiban is készülnek Alonso búcsúztatására, hiszen hivatalos partit is rendeznek a spanyol tiszteletére. A szombati időmérő edzést követően a Paddockban barbecue-sütéssel egybekötött evés-ivás lesz, melyre maga Alonso, az F1-es versenyzőtársak és a csapatok képviselői is hivatalosak. Ezen buli „bárki” számára elérhető, csak egy Platinum Paddock-csomagra kell befizetni érte, melynek ára szerény 2899 dollár, azaz közel 800 ezer forint.

Akinek pedig még ennél is mélyebb a zsebe, vásárolhat Diamond-csomagot is 3999 dollárért, vagyis 1 millió forintért, és ezzel arra is lehetősége nyílik, hogy a vasárnapi verseny rajtja előtt pár órával a Serenity nevű luxusjachton üsse el az időt, ahová egy kérdezz-felelek idejére az ünnepelt Alonso is benéz, mielőtt utoljára magára ölti az F1-es tűzálló overallt.

Borítókép: Fernando Alonso (Fotó: XPB)

További tartalmak